-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nematyti karaokės vaizdeliai: šeštokė Angelina Jolie iš širdies traukia pro šalį

Angelina Jolie yra aktorė, neseniai debiutavusi režisierė, Jungtinių Tautų Geros Valios ambasadorė ir šešių vaikų motina. Tačiau vienu dalyku – geru dainavimu – ji tikrai negali pasigirti.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Angelina Jolie

Portalas Snakkle.com patalpino nematytą vaizdelį, kuriame matyti kaip būdama šeštoje klasėje būsima aktorė su draugais dainuoja karaokę. Tenka pripažinti, kad garsiajai A.Jolie sekėsi visai nekaip.

Radaronline.com žiniomis, trumpuose filmukuose įamžintos akimirkos iš A.Jolie draugų vakarėlio, kuriame vaikai pramogavo dainuodami garsius hitus. 1987-ųjų vaizdo įraše matyti, kaip vienuole persirengusi aktorė mėgina dainuoti Franko Sinatros dainą „New York, New York“.

 

Kitame vaizdo klipe Angelina vilki kvailoką kostiumą ir yra užsidėjusi garbanotų tamsių plaukų peruką bei didžiules ausis. Ji su draugėmis mėgina skaitydama žodžius iš lapo įveikti Johno Lennono dainą „Stand By Me“.

 

Populiarus dainininkas Prince‘as turbūt neapsidžiaugtų A.Jolie ir bičiulių 1987-aisiais atliktos dainos „Purple Rain“ versija, bet siūlome išgirsti ir ją. Aktorė yra užsidėjusi ilgų, tamsių plaukų peruką ir juodą sombrerą.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius