-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepilnamečių tėvai nežinojo, kad taps seneliais (video)

Naujai iškeptų tėvų – trylikamečio brito Alfio ir jo penkiolikmetės merginos Chantelle tėvai užsipuolė šeimos gydytoją, kuris delsė pasakyti, kad jie artimiausiu metu taps seneliais, rašo „The Sun“.
Alfie Pattenas tėvu tapo būdamas vos 13-ikos.
Alfie Pattenas tėvu tapo būdamas vos 13-ikos. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Kūdikis Vaikai

Berniuko tėvai tikina, kad gydytojas jiems naujieną pranešė tik po šešerių savaičių, kai apie tai sužinojo. Tuo tarpu Chantelle pati savo motinai prisipažino, kad laukiasi praėjus 18 savaičių, nors gydytojas nėštumą patvirtino dar tuomet, kai buvo praėję 12 savaičių.

Taigi, paaugliai visas šešias savaites vieni bandė susitaikyti su mintimi, kad taps tėvais. Tėvus labiausiai supykdė ne vaikų tylėjimas, o gydytojo sprendimas nieko nesakyti.

Be to, praėjusią savaitę merginos mokyklos draugai pradėjo žurnalistams pasakoti, kad mažiausiai du kiti bendraamžiai taip pat galėtų būti mažylio tėvais, nes, kaip jie patys tikino, jie miegojo su Chantelle. Tačiau naujoji mamytė kaltinimus neigia, o Alfio tėvai užsakė ištirti, ar mažylio DNR atitinka jų sūnaus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius