Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nėščia hercogienė Catherine Norvegijoje puošėsi karalienės Elizabeth II vestuviniais papuošalais

Princas Williamas su žmona Kembridžo hercogiene Catherine šiuo metu su oficialiu vizitu lankosi Skandinavijos šalyse. Ketvirtadienį jiedu dalyvavo iškilmingame priėmime Norvegijos karališkuosiuose rūmuose, kur nėščia hercogienė pasirodė su ypatingais papuošalais – tais pačiais, kuriais princo Williamo senelė karalienė Elizabeth II puošėsi per savo vestuves.
Kembridžo hercogienė Catherine Norvegijoje puošėsi karalienės Elizabeth II vestuviniais papuošalais
Kembridžo hercogienė Catherine Norvegijoje puošėsi karalienės Elizabeth II vestuviniais papuošalais / 15min montažas / „Scanpix“ nuotr.

Šia iškilminga proga Kembridžo hercogienė Catherine vilkėjo graikiško stiliaus „Alexander McQueen“ mados namų suknelę su lengvučiu apsiaustu – šis drabužis nuostabiai išryškino trečiojo vaikelio besilaukiančios moters figūrą.

Hercogienės kaklo liniją dailiai pabrėžė sidabru žėrinčios siuvinėtos gėlės, kurios puikiai derėjo prie ypatingų papuošalų – deimantinių auskarų ir apyrankės iš asmeninės karalienės Elizabeth II kolekcijos. Šiais papuošalais ji prieš 70 metų puošėsi per savo vestuves su princu Philipu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kembridžo hercogienė Catherine savo nukirptus plaukus paaukojo vėžiu sergantiems vaikams

„Scanpix“ nuotr./Elizabeth II ir princas Philipas per savo vestuves 1947 m.
„Scanpix“ nuotr./Elizabeth II ir princas Philipas per savo vestuves 1947 m.

Į priėmimą Kembridžo hercogienė Catherine atvyko įsikibusi Norvegijos karaliui Haraldui V į parankę, o princas Williamas asistavo karalienei Sonjai.

Pokylyje taip pat dalyvavo ir Norvegijos kronprincas Haakonas su žmona princese Mette-Marit – anksčiau tą dieną jiedu pasitiko savo svečius oro uoste.

„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine ir princas Williamas
„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine ir princas Williamas

Tą patį vakarą dėmesio sulaukė ir kita karališkoji pora – princas Harry ir jo sužadėtinė Meghan Markle. Jiedu Londone dalyvavo „The Endeavour Fund Awards“ apdovanojimuose, kur buvo pagerbti sužaloti, sužeisti ar sergantys kariai.

Tai buvo pirmas kartas, kai jie kartu dalyvavo formaliame vakaro renginyje kaip karališkosios šeimos atstovai. Ir tokiam raudonojo kilimo renginiui Meghan Markle pasirinko visiškai kitokį įvaizdį nei Kembridžo hercogienė Catherine – ji vilkėjo ne princesišką suknelę, o glamūrišką kelnių ir švarko kostiumą. Tiesa, tų pačių „Alexander McQueen“ mados namų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius