-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nėščia hercogienė Catherine savo gimtadienį švęs santūriai

Nėščia hercogienė Catherine trečiadienį, sausio 9-ąją, švenčia savo 31-ąjį gimtadienį, skelbia nachrichten.at.
Kembridžo hercogienė Catherine
Kembridžo hercogienė Catherine / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Bekingemo rūmai antradienį paskelbė, kad savo gimimo dieną moteris pasitiks privačioje aplinkoje. Daugiau informacijos neatskleidžiama. Catherine šiuo metu kartu su vyru laiką leidžia jiems nuomojamuose rūmuose Velse, antrasis eilėje į sostą princas Williamas netoli nuo namų esančioje karinėje bazėje dirba gelbėjimo pajėgų sraigtasparnio pilotu.

Gruodžio pradžioje paskelbta, kad Catherine laukiasi kūdikio. Žinia paviešinta, kuomet hercogienė buvo paguldyta į ligoninę, mat jautė stiprų rytinį pykinimą ir jai grėsė dehidratacija. Catherine jau turėtų būti apie 12 savaičių nėščia. Viešumoje ji šiuo metu matoma itin retai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine ir jos vyras princas Williamas per vizitą Saliamono salose
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine ir jos vyras princas Williamas per vizitą Saliamono salose

Regis, Catherine gimtadienio proga jau gavo karališkų dovanų. Neseniai į viešumą iškilo žinia, kad karalienė Elizabeth savo anūkui ir jo žmonai padovanos Anmer Hall sodybą, esančią netoli istorinio Sendringemo dvaro komplekso. Jame karališkoji šeima tradiciškai praleidžia Šv .Kalėdas. Šioje sodyboje karališkoji pora galėtų ilsėtis, kuomet persikels į jų apartamentus Londone, Kensingtono rūmuose. Juose pora turėtų įsikurti jau šiemet.

Kaip skelbia „Daily Mail“, viename dvaro pastatų, kuriame yra dešimt miegamųjų, Williamas laiką leido dar būdamas berniukas. Dvaro sienos, teigiama, slepia ir jo tėvo Charleso ir vėliau jo žmona tapusios Camillos romano paslaptis. Dvare yra baseinas, teniso kortai, oranžerija ir net bokštas su varpu. Tiesa, sodyba iki 2017 metų išnuomota Jamesui Everettui, kuris yra medienos ir virtuvės baldų kompanijos savininkas.

Sendringemo dvare yra daugybė karalienei priklausančio turto, kurį tiksliai iš jų Elizabeth II numatė savo anūkui, nežinia. Manoma, kad porai ypač brangus Norfolko namelis, nes jame Catherine ir Williamas praleido pirmąsias savo Šv. Kalėdas kaip vyras ir žmona. Karališkieji rūmai į viešumą patekusios informacijos nekomentavo.

Karalienė ir Edinburgo hercogas žiemos švenčių metu kasmet apsistoja pagrindiniame dvaro ansamblio pastate, Edwardo rūmuose.

Sendringemo dvaras karalienei priklauso nuo pat jos vadovavimo pradžios, 1952 metų. Dauguma šio dvaro prieigų yra atviros visuomenei, tačiau paparacams draudžiama fotografuoti čia besiilsinčius karališkosios šeimos narius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius