Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nėščia Kylie Jenner suapvalėjusį pilvą pademonstravo ir viešumoje

Patvirtinusi, kad iš tiesų laukiasi, prasmės slėptis Kylie Jenner (24) nebemato. Suapvalėjusi nėščiosios pilvą soc. tinklų žvaigždė pirmą kartą pademonstravo ir viešumoje.
Kylie Jenner
Kylie Jenner / Vida Press nuotr.

Kosmetikos priemonių imperijos įkūrėja ėmėsi visai kitokios taktikos nei pirmojo nėštumo metu, kuomet dėjo dideles pastangas bandydama nuslėpti, kad laukėsi pirmagimės Stormi, ir praėjus vos parai po vaizdo įrašo, kuriuo Kylie Jenner išvaikė bet kokias likusias abejones, ar ji tikrai nėščia, pasirodė viešumoje.

Drabužiais suapvalėjusio pilvo Kylie Jenner neslėpė. Atvirkščiai, moteris jį dar labiau išryškino, vakarui pasirinkdama baltos spalvos aptemptą suknelę, prie jos priderintus aksesuarus ir tokios pat spalvos lietpaltį, kuris gelbėjo atvėsusį ankstyvo rudens vakarą.

Šiuo metu Niujorke dėl Niujorko mados savaitės viešinti Kylie Jenner paparacų buvo įamžinta po vakarienės italų restorane „Carbone“.

Kaip rašo Hollywoodlife.com, tikėtina, kad didmiestyje Kylie Jenner liks dar kelias dienas ir galbūt pasirodys savaitgalį vyksiančiuose MTV apdovanojimuose, kuriems nominuotas ir jos partneris Travisas Scottas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius