-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Neseniai pagimdžiusi Amber Rose skuba susigrąžinti buvusias kūno formas – ryžosi riebalų nusiurbimui

Amber Rose siekia susigrąžinti prieš nėštumą turėtas kūno linijas ir dėl to ryžosi gultis ant operacinio stalo. 36-erių modeliui, vos prieš keletą savaičių pagimdžiusiai antrąją atžalą, atlikta riebalų nusiurbimo procedūra.
Modelis Amber Rose
Modelis Amber Rose / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Amber Rose

Spalio 10 d. išraiškingų kūno formų erotinis modelis A.Rose su muzikos prodiuseriu Alexanderiu Edwardsu susilaukė sūnaus Slasho Electrico Alexanderio Edwardso. Vos spėjusi atsigauti po gimdymo ir apsipratusi su nauju šeimos nariu, žinoma moteris panoro atrodyti taip, kaip prieš pastodama.

„Tuojau bus patobulintas mano kūnas po gimdymo, – sakė A.Rose vaizdo įraše. – (Chirurgas – red. past.) pašalins visus nėštumo riebaliukus nuo mano pilvo.“

Pirštu rodydama ir į gydytojo žymėmis išmargintą veidą, moteris atskleidė, kad taip pat bus sumažintas jos, kaip pati sakė, ypatingas šeimos bruožas – platus žandikaulis.

A.Rose savo 19 mln. sekėjų skirtame vaizdo įraše teigė šios procedūros laukusi ilgai ir labai nekantraujanti. „Myliu jus. Palinkėkite man sėkmės. Iki“, – siųsdama oro bučinius vaizdo įrašo pabaigoje sakė žinoma moteris.

Paminėdama riebalų nusiurbimą jai atlikusį gydytoją Davidą Matlocką, žinomam moteris atskleidė, kad ši procedūra – itin populiari tarp žvaigždžių, tačiau pastarosios niekada neprisipažįsta ją atlikusios.

Kai kurie A.Rose gerbėjai ją gyrė už atvirumą, o kiti kritikavo, kad modelis skuba susigrąžinti ankstesnes kūno formas ir atsiduoda į plastinės chirurgijos specialistų rankas, o ne sportuoja ar leidžia per nėštumą priaugtiems kilogramams nukristi patiems.

Pasak Amerikos estetinės plastinės chirurgijos draugijos, dauguma gydytojų prieš atliekant panašias grožio procedūras moterims po gimdymo rekomenduoja palaukti nuo šešių iki devynių mėnesių ir tikrai neskubėti. Be to, atlikus riebalų nusiurbimą, keletą savaičių po jo motina negali tinkamai ir saugiai nešioti kūdikio ant rankų.

View this post on Instagram

Lil Peanut Chew #slashelectric ????????????????

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

A.Rose taip pat augina šešerių sūnų Sebastianą Taylorą, kurio tėvas – žinomas reperis Wiz Khalifa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius