Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nicole Kidman ir dainininkas Keithas Urbanas susilaukė dukrelės, kurią pagimdė surogatinė motina

Australė „Oskaro“ laureatė aktorė Nicole Kidman ir jos vyras kantri muzikos žvaigždė Keithas Urbanas pirmadienį paskelbė susilaukę dukrelės, kurią pagimdė pakaitinė motina.
Nicole Kidman su vyru Keithu Urbanu
Nicole Kidman su vyru Keithu Urbanu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nicole Kidman

„Mūsų šeima išties palaiminta ir labai dėkinga sulaukusi dovanos – mažosios Faith Margaret, – sakoma sutuoktinių pranešime. – Jokiais žodžiais neįmanoma tinkamai išreikšti neįtikėtinos padėkos, kurią jaučiame visiems, kurie mus palaikė per šį procesą, ypač kūdikį išnešiojusiai moteriai.“

Pranešime nurodoma, kad Faith Margaret Kidman-Urban gimė gruodžio 28 dieną Tenesio mieste, Našvilyje, ir kad yra sutuoktinių biologinė dukra.

Kaip pranešama, K.Urbanas ir N.Kidman rezervavo visą Našvilio šimtmečio medicinos centro viršutinį aukštą, kad pakaitinė motina, kurios vardas neatskleidžiamas, galėtų slapta pagimdyti kūdikį.

43-ejų N.Kidman ir bendraamžis sutuoktinis šią žinią paskelbė tik pasibaigus praeitą sekmadienį vykusiai „Auksinių gaublių“ teikimo ceremonijai.

Pora dalyvavo šiame renginyje, kuris vyko Los Andželo priemiestyje Beverli Hilse. Jame N.Kidman buvo nominuota už pagrindinį vaidmenį filme „Triušio urvas“ („Rabbit Hole“), tačiau geriausia aktore galiausiai buvo pripažinta Natalie Portman, sukūrusi balerinos vaidmenį filme „Juodoji gulbė“ („Black Swan“).

N.Kidman, kuri 2003 metais pelnė „Oskarą“ už vaidmenį režisieriaus Stepheno Daldry filme „Valandos“ („The Hours“), savo pirmą dukrą Sunday Rose pagimdė 2008-ųjų liepą.

Ankstesnėje santuokoje su Holivudo žvaigžde Tomu Cruise'u ji taip pat yra įsivaikinusi Isabellą Jane, kuriai dabar 18 metų, ir 16-metį Connorą Anthony.

N.Kidman ir K.Urbanas susituokė 2006 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius