-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicole Scherzinger turi romano su Lewisu Hamiltonu atkūrimo planą

Kaip pranešama, žavioji atlikėja Nicole Scherzinger sugalvojo trijų pakopų planą, kuris padės atkurti jos ir lenktynininko Lewiso Hamiltono santykius.
Dainininkė Nicole Scherzinger ir F1 lenktynininkas Lewisas Hamiltonas
Dainininkė Nicole Scherzinger ir F1 lenktynininkas Lewisas Hamiltonas / „Scanpix“ nuotr.

Grupės „Pussycat Dolls“ lyderė, kuri vėl su „Formulės-1“ sportininku romaną atnaujino vasarį, suvokė, kad pora turi pakeisti kai kuriuos dalykus, jei nori būti kartu. Showbizspy.com duomenimis, N.Scherzinger sudarė tam tikras taisykles, tam, kad galėtų mėgautis buvimu kartu.

„Sausį jie išsiskyrė dėl to, kad praktiškai nesugebėdavo susitikti ir praleisti laiko kartu. Bet jų meilė nepaliovė liepsnoti nė akimirkos“, – sakė britų žurnalo „Hello!“ šaltinis. Anot jo, pora nutarė būti kartu Valentino dienos išvakarėse. „Jie pasikalbėjo iš širdies, buvo ir ašarų. Nicole ir Lewisas nutarė suteikti jų jausmams dar vieną progą“, – tikino jis. N.Scherzinger, pasak šaltinio, pareikalavo į jų santykius įnešti daugiau romantikos ir įvesti tam tikras taisykles. „Pavyzdžiui, viena taisyklių ta, kad Nicole nenori, jog kas nors trukdytų jų vakarienes kartu, tad Lewisas sutiko, kad palikinės mobilųjį telefoną namuose. Jie taip pat susitarė vienas apie kitą neskaityti bulvariniuose leidiniuose pasirodančių istorijų“, – teigė informatorius.

Pora susitarė ir dėl kitų dalykų – pavyzdžiui, L.Hamiltonas turės kasdien pasikalbėti su N.Scherzinger telefonu, o ne tik parašyti žinutę. 31-erių dainininkė sutiko peržiūrėti savo darbų tvarkaraštį ir suderinti jį taip, kad galėtų praleisti daugiau laiko su savo 25-erių mylimuoju.

Pora išsiskyrė sausį, praleidę kartu 20 mėnesių. Abu dėl skyrybų kaltino karjeras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius