Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Niekas nenori gyventi Ivankos Trump bute Niujorke: antrą kartą mažina nuomos kainą

Paskui prezidentu tapusį tėvą į Vašingtoną išsikrausčiusi Ivanka Trump jau beveik metus bando parduoti savo apartamentus Niujorke. Tačiau jai nesiseka ne tik rasti suinteresuoto pirkėjo, bet ir niekaip nepavyksta sudominti nuomininkų – niekas nenori gyventi jos bute.
Ivankai Trump vis nepavyksta nei parduoti, nei išnuomoti savo buto Niujorke
Ivankai Trump vis nepavyksta nei parduoti, nei išnuomoti savo buto Niujorke / 15min montažas / „Scanpix“ nuotr. ir „Trump International Realty“ nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Savo apartamentus, esančius jos tėvui priklausančiame „Trump Park Avenue“ dangoraižyje Manhatane, Ivanka Trump pardavinėti pradėjo netrukus po 2016-ųjų lapkritį įvykusių Donaldui Trumpui palankių rinkimų.

Jos dviejų miegamųjų apartamentai parduodami už 4 100 000 $ (3 500 000 €) ir tuo pat metu, kol ieškomas pirkėjas, butą nuspręsta išnuomoti.

Iš pat pradžių mėnesio nuomos kaina siekė 15 000 $ (12 800 €), bet jau po mėnesio, šių metų vasarį, kaina buvo sumažinta iki 13 000 $ (11 100 €).

Nuo to laiko nei pirkėjų, nei nuomininkų neatsirado, tad nuomos kaina dar kartą buvo sumažinta – dabar Ivankos Trump bute galima gyventi už 10 450 $ (8 926 €) per mėnesį.

Ivankos Trump butą pardavinėja ir numoja ne kas kitas, o jos šeimai priklausanti nekilnojamojo turto agentūra „Trump International Realty“.

Ivanka Trump šį butą nusipirko 2004 metais už 1 000 000 $ (854 200 €), jis yra vienu aukštu žemiau už keturių miegamųjų apartamentus, kurie taip pat priklauso jos šeimai.

Štai kaip atrodo butas, kurio Ivankai Trump vis nepavyksta nei parduoti, nei išnuomoti:

„Trump International Realty“ nuotr./Prie įėjimo į „Trump Park Avenue“ dangoraižį gyventojus ir svečius nuolat pasitinka durininkas
„Trump International Realty“ nuotr./Prie įėjimo į „Trump Park Avenue“ dangoraižį gyventojus ir svečius nuolat pasitinka durininkas

15min galerijoje – dabartiniai Ivankos Trump namai Vašingtone, kuriuos ji nusipirko už 5 500 000 $ (4 700 000 €) :

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius