Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niujorko mados savaitėje – stilingiausių žvaigždžių susibūrimas

Šią savaitę Niujorke prasidėjo daugiau kaip mėnesį truksiantis mados maratonas – mados savaitės, kuriose bus pristatomos ateinančio pavasario ir vasaros kolekcijos.
Bella Thorne, Rihanna, Adriana Lima ir Kim Kardashian
Bella Thorne, Rihanna, Adriana Lima ir Kim Kardashian / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Niujorke mados savaitė truks iki rugsėjo 13-osios, o paskui ji persikels į Londoną, Milaną ir Paryžių, kur baigsis spalio 3-iąją.

Dar prieš prasidedant mados savaitei, į Niujorką suvažiavo visas mados pasaulio elitas ir gausus būrys madai neabejingų garsenybių, kurios dalyvavo ne tik naujausių kolekcijų pristatymuose, bet ir mados butikų ar parodų atidarymuose, vakarėliuose bei kituose madai dedikuotuose renginiuose.

Į Niujorko mados savaitės šurmulį tradiciškai nėrė Kim Kardashian, pristačiusi naują savo įvaizdį – ji tapo sidabrine blondine, jos sesutė Kendall Jenner, mados pasaulio superžvaigždės Cindy Crawford, Adriana Lima, Irina Shayk, Heidi Klum, Karlie Kloss, Bella Hadid ir Gigi Hadid, dainininkės Rihanna, Jessie J ir Ciara, aktorės Julianne Moore, Katie Holmes, Christina Ricci, Lupita Nyong'o ir Jenna Dewan Tatum bei daugybė kitų.

15min galerijoje – madai neabejingos garsenybės Niujorko mados savaitėje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius