-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norėdama atskirti tikrus draugus nuo apsišaukėlių, Kim Kardashian parodė netikras dukros nuotraukas

Pirmagimės North su mylimuoju Kanye Westu susilaukusi realybės šou žvaigždė Kim Kardashian sugalvojo būdą, kaip atskirti tikrus draugus nuo apsimetėlių – jiems moteris išsiuntė neva savo dukros nuotraukas norėdama sužinoti, ar nė vienas iš draugų neparduos nuotraukos tabloidams.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vienas Kim Kardashian „draugas“ ar „draugė“ užkibo ant kabliuko – iš tiesų bandė parduoti nežinomo kūdikio nuotrauką spaudai ir pasipelnyti iš Kim.

Kaip rašo „Mail Online“, draugams Kim išsiuntė į baltus vystyklus suvystyto kūdikio nuotrauką. Kūdikis turi Kim ir Kanye bruožų, taigi bet kas galėjo apsigauti pamatęs tokią nuotrauką.

32-ejų Kim ir 36-erių Kanye dukra pasaulį išvydo gerokai anksčiau nei planuota – birželio 15-ąją. Nors mergaitė gimė neišnešiota, mama ir dukra jau yra namuose ir abi jaučiasi puikiai. Kol naujai iškeptų tėvų namuose vyksta remontas, jiedu yra apsistoję Kim motinos Kris Jenner namuose.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius