-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo draugystės pradžios Kim Kardashian ir Kanye Westas vienas kitam išleido 2, 5 mln. svarų sterlingų

Amerikiečių TV realybės šou žvaigždė Kim Kardashian ir jos mylimasis reperis Kanye Westas vienas kitam negaili nieko. Oficialiai susitikinėti pradėję tik balandžio mėnesį, garsieji įsimylėjėliai jau spėjo išleisti net 2, 5 mln. svarų sterlingų (11, 4 mln. litų) vienas kitam.
Kanye Westas ir Kim Kardashian Kanų kino festivalyje
Kanye Westas ir Kim Kardashian Kanų kino festivalyje / „Scanpix“ nuotr.

Paskaičiuota, kad per keturis mėnesius automobiliams, atostogoms ir kitoms malonioms staigmenoms bei dovanoms Kanye ir Kim išleido po 1, 25 mln. svarų sterlingų (5, 7 mln. litų), rašo Mirror.co.uk.

Užsienio žiniasklaida netgi suskaičiavo, kam buvo išleisti šie pinigai: 478 tūkst. svarų sterlingų (2 mln. 92 tūkst. litų) už juodą „Lamborghini“ automobilį, kurį Kim padovanojo Kanye 35-ojo gimtadienio proga; 21 tūkst. svarų sterlingų (92 tūkst. litų) už baltojo aukso safyrais inkrustuotą kaukolės statulą, kurią Kanye padovanojo Kim; 446 tūkst. svarų sterlingų (1 mln. 952 tūkst. litų) buvo išleista skrydžiams privačiu lėktuvu ar pirma klase į Londoną, Paryžių, Kanus ir Meksiką.

„Kad ir kaip jie vienas kitą dievintų, jie abu yra labai stiprūs ir net santykiuose varžosi. Abu, tiek Kim, tiek Kanye, nori parodyti, kad turi pakankamai savų pinigų. Bet juk jie abu yra multimilijonieriai“, – teigia šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius