-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nusižudžiusio Vokietijos milijardieriaus verslas vedė ir į Lietuvą

Pirmadienį nusižudžiusio Vokietijos milijardieriaus Adolfo A.Merckle valdytai „Phoenix“ grupei priklauso ir farmacijos grupė „Tamro“, o ši veiklą plėtoja ir Lietuvoje. Bendrovės atstovai tikina, kad A.A.Merckle pasitraukimas iš gyvenimo neturės įtakos jų veiklai.
Milijardierius A.Merckle
Milijardierius A.Merckle / Forbes.com nuotr.
Temos: 1 Verslas

Tarptautiniam koncernui „Tamro“ Lietuvoje priklauso vaistinių tinklą „Šeimos vaistinė“ valdanti bei didmenine farmacijos prekyba užsiimanti UAB „Tamro“. Anot „Tamro“ grupės, A.A.Merckle ar jo investicinės bendrovės nebuvo susijusios su „Tamro“ verslu, todėl šis tragiškas įvykis neturės jokių pasekmių veiklai, rašo portalas vz.lt.

„Tamro“ taip pat priklauso vaistų didmenininkas AB „Farmacija“ bei reorganizacijos būdu prijungta UAB „Litfarma ir partneriai“. Šiuo metu „Šeimos vaistinės“ grupei priklauso 86 vaistinės, kuriose dirba per 200 darbuotojų, teigiama bendrovės interneto svetainėje.

15min.lt primena, kad Vokietijoje savo noru iš gyvenimo pasitraukė vienas turtingiausių Europos žmonių milijardierius Adolfas A.Merckle. Spėjama, kad to priežastis – finansinė krizė, pražudžiusi šimtus milijonų eurų.

A.Merckle įtakingo žurnalo sudarytame 2008-ųjų turtingiausių žmonių sąraše užėmė 94 vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius