-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Obamos savo stiliumi nurungė Pitto ir Jolie porą (nuotraukos)

Jungtinėse Valstijose leidžiamas žurnalas „Vanity Fair“ 70-ąjį kartą sudarė geriausiai besirengiančių įžymybių sąrašą.
Pirmoji JAV pora
Pirmoji JAV pora. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sąrašas, sudarinėjamas nuo 1939 m., šiemet pasipildė viena naujove. Už stilingiausius žmones balsavo ne tik mados pasaulio atstovai, žinovai, profesionalai, bet ir skaitytojai. Jiems buvo suteikta teisė atiduoti savo balsus interneto sveainėje, į jų nuomonę buvo atsižvelgta,  tačiau galutinį sprendimą priėmė vyriausi redaktoriai.

Bradui Pittui ir Angelinai Jolie teks pasitempti, nes valstybių vadovai palengva stumia Holivudo žvaigždutes iš stilingiausių žmonių sąrašo. Obamų sugebėjimas Baltuosiuose rūmuose atrodyti taip pat gerai, kaip aktoriams ant raudonojo kilimo, lėmė jiems vietą „Vanity Fair“ geriausiai besirengiančių įžymybių sąraše. Tuo tarpu šiais metais A.Jolie buvo atskirta nuo vyro ir į šį sąrašą nepateko.

Michelle Obama, mados žinovų dažnai įvardijama kaip elegancijos įsikūnijimas, jau trečią kartą gali džiaugtis stilingiausios įvertinimu. Viena rinkimų vertintojų teigė, kad M.Obama labai domisi Amerikos dizaineriais, tačiau ji nėra provinciali. Ji gerai jaučia spalvą ir formą, o jos mados pojūtis stiprus, nuoseklus ir savitas. Nuo pimosios JAV damos neatsilieka ir Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmona Carla Bruni-Sarkozy. Gražuolė sužavėjo sąrašo sudarytojus savo prancūziška elegancija.

„Vanity Fair“ teigia, kad šias pirmąsias damas sieja keletas panašių aspektų, kurie taip pat padarė įtaką galutiniams rinkimų rezultatams: abi jau įkopė į ketvirtą dešimtį, aukštos, visada gerai atrodančios bei nuolat stebimos viso pasaulio.

M.Obamos  vyras JAV prezidentas neliko nepastebėtas siliaus žinovų, Obamos pavardė sąraše pasirodo šalia kitų gerai žinomų žmonių: Brado Pitto, Anne Hathaway, Danielio Craigo, Penelope Cruz, Renee Zellweger bei legendinės Catherine Deneuve.

Pirmą kartą sąrašą papuošė ir akotės Anne Hathaway bei Penelope Cruz, kurių pasirodymo jau buvo tikėtasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius