Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oligarcho Romano Abramovičiaus žmona Daša Žukova užklupta pasimatyme su Heidi Klum mylimuoju

Paparacai viename Šveicarijos restoranų užklupo netikėtą romantiškai vakarieniaujančią porelę – oligarcho Romano Abramovičiaus (50 m.) žmoną Dašą Žukovą (35 m.) ir supermodelio Heidi Klum (43 m.) mylimąjį, meno ekspertą Vito Schnabelį (30 m.).
Heidi Klum ir Vito Schnabelis bei Romanas Abramovičius su Daša Žukova
Heidi Klum ir Vito Schnabelis bei Romanas Abramovičius su Daša Žukova / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Paparacų nuotraukas išspausdino Italijos žurnalas „Chi“, jas galite pamatyti paspaudę ČIA.

Vito Schnabelis, meiliai burkuojantis su kita moterimi, buvo nufotografuotas neilgai trukus po atostogų Majamyje, kur ilsėjosi su mylimąja Heidi Klum.

Jiedu kartu yra nuo 2014-ųjų pavasario, tačiau iki pasirodant šioms paparacų nuotraukoms, nebuvo jokių žinių, kad pora galėjo išsiskirti – vasario 8-ąją jiedu dar kartu dalyvavo labdaringame „amfAR“ pokylyje Niujorke. Tiesa, Heidi Klum sekmadienį „Grammy“ apdovanojimuose dalyvavo viena pati, o ir per Valentino dieną nė žodeliu neužsiminė apie savo draugą – tik reklamavo savo vardo apatinius. Kol kas ji nekomentavo nei kompromituojančių Vito Schnabelio nuotraukų su kita moterimi, nei dabartinio savo santykių statuso – ar jiedu tebėra pora ar jau nebe.

Su Vito Schnabeliu užfiksuota moteris – taip pat lyg ir neturėjo leisti vakaro kito vyro glėbyje, mat yra ištekėjusi. Daša Žukova – Rusijos milijardieriaus Romano Abramovičiaus žmona, dviejų jo sūnų motina. Kad jiedu būtų išsiskyrę, iki pasirodant skandalą sukėlusioms nuotraukoms, taip pat nebuvo žinoma. Tiesa, tuo nereikėtų stebėtis, mat ši pora apskritai apie savo santykius vengdavo kalbėti viešai – net ir faktą, kad jiedu jau susituokę, jiems pavyko nuslėpti net kelerius metus, tad jei ir išsiskyrė, jų skyrybos buvo tylios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius