-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orangutano ir moters palikuoniu išvadintas Donaldas Trumpas laidų vedėją Bilą Maherį padavė į teismą

Turtuolis Donaldas Trumpas bylinėsis teisme su vienu garsiausių JAV laidų vedėju Billu Maheriu dėl esą sutarties sąlygų nevykdymo. Mat laidos „The Tonight Show with Jay Leno“ metu svečiavęsis B.Maheris tikino, kad sumokės D.Trumpui 5 mln. JAV dolerių, jei šis įrodys nesąs orangutano ir moters meilės vaisius. Milijonierius būtent tokios sumos teisme reikalaus iš Billo Muherio.
14 vieta – nekilnojamo turto magnatas Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Scanpix“ nuotr.

Viskas prasidėjo dar praėjusį mėnesį, kuomet vėlyvos televizijos laidos vedėjas Jay Leno paklausė Billo, kas gi per ginčai vyksta tarp jo ir Donaldo „Twitter“ paskyroje. Billas visų akivaizdoje patikino duosiąs didžiulę sumą pinigų D.Trumpo pasirinktai labdaros organizacijai, jei šis pateiks daiktinį įrodymą – savo gimimo liudijimą – jog nėra moters ir beždžionės palikuonis.

B.Maheris šiuo savo pasiūlymų norėjo pašiepti verslininką, kuris praėjusių metų lapkritį 5 mln. JAV dolerių siūlė Barackui Obamai, jei šis pateiks savo gimimo liudijimą ir kitus asmeninius dokumentus.

Tačiau D.Trumpas šį vedėjo mestą iššūkį priėmė už gryną pinigą. Jis paviešino savo gimimo liudijimą, taip įrodydamas nesąs  pusiau orangutanas, kaip jį įvardino B.Maheris. Tad pirmadienį Los Andžele milijonierius atidavė laidų vedėją į Aukščiausiojo teismo rankas už „sutarties sąlygų nesilaikymą“, nes pinigų sumos iš B.Maherio jis taip ir negavo.

Remiantis teismui pateiktais dokumentais, D.Trumpas „priėmė B.Maherio pasiūlymą raštu ir paviešino laidų vedėjo reikalautus dokumentus. Tačiau B.Maheris atsisako vykdyti savo įsipareigojimų dalį – sumokėti minėtą pinigų sumą iki paties paskirto termino“.

D.Trumpas tikino, kad net „penkios pinigų laukusios labdaringos įmonės“ buvo apgautos ir iš jų dėl B.Maherio sutarties nesilaikymo buvo „atimti gyvybiškai reikalingi pinigai“.

Siūlome patiems pasižiūrėti laidos vaizdo įrašą, kuriame B.Maheris siūlo D.Trumpui pinigus už gimimo liudijimo paviešinimą:

VIDEO: Billas Maheris laidoje „The Tonight Show with Jay Leno“ Donaldą Trumpą pavadino moters ir beždžionės meilės vaisiumi

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius