Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo „Disney“ filmuose vaidinusio 20-mečio Camerono Boyce'o mirties priežastis

Liepos 6 dieną „Disney“ kanalo aktoriaus Camerono Boyce'o šeima pranešė, kad vaikinas mirė miegodamas. Pranešama, kad praėjus beveik mėnesiui po tragedijos išsiaiškinta tikroji mirties priežastis.
 Cameronas Boyce'as
Cameronas Boyce'as / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Epilepsija Mirtis

Prieš beveik mėnesį C.Boyce'o kūnas buvo rastas jo namuose Los Andžele. Dar tada tiksliai nebuvo žinoma, dėl ko vaikinas mirė miegodamas. Tačiau dabar Los Andželo apygardos medicinos departamento ekspertai praneša, kad žvaigždę ištiko epilepsijos priepuolis.

„Los Andželo apygardos medicinos departamento ekspertas nustatė, kad aktorius Cameronas Boyce'as netikėtai mirė nuo epilepsijos“, – staigią vaikino mirtį paaiškino koroneris.

„Scanpix“ nuotr./ Cameronas Boyce'as
„Scanpix“ nuotr./ Cameronas Boyce'as

„Liepos 8 dieną buvo atlikta autopsija ir sprendimas dėl mirties priežasties bei pobūdžio buvo atidėtas. Tačiau po papildomų testavimų buvo išsiaiškinta, kad priežastimi laikoma netikėta mirtis epilepsijos metu“, – kalbėjo koroneris.

Naujienos apie mirties priežastį atsirado vos po dviejų dienų, kai Camerono šeima socialiniuose tinkluose nuoširdžiai pagerbė berniuko atminimą.

Jo mama Libby Boyce pasidalijo mėgstamiausia sūnaus nuotrauka, po kuria parašė „Mano spindulėlis“. Nuotraukoje mama bei sūnus demonstruoja plačiausias šypsenas, rodančias, kad berniukas pragyveno laimingiausias dienas.

View this post on Instagram

My sunshine☀️

A post shared by Libby Boyce (@libboyce) on

Tiesa, Camerono tėtis Victoras Boyce'as praeitą savaitę gerbėjams atskleidė, kad žvaigždė mėgdavo groti gitara. Vyras taip pat paskelbė žavią nuotrauką, kurioje „Disney“ kanalo aktorius buvo kūdikis.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Victor Boyce (@thevictorboyce) on

Po žvaigždės mirties jo šeima įkūrė Camerono Boyce'o paramos fondą. Oficialiame paramos fondo tinklalapyje rašoma, kad parama skirta jauniems menininkams ir kūrybiniams projektams kaip alternatyvai smurtui ir neapykantai, o labdara skirta teigiamiems pasaulio pokyčiams.

15min primena, kad Cameronas Boyce'as savo aktoriaus karjerą pradėjo vos 9-erių. Vaikinas vaidino siaubo filme „Veidrodžiai“, vėliau „Nebrendylos 2“.

„Disney“ kanalo atstovas pranešė, kad Cameronas visą laiką svajojo dalintis savo ypatingais meniniais talentais su gerbėjais: „Jis buvo neįtikėtinai talentingas, nepaprastai rūpestingas, mąstantis žmogus ir, svarbiausia, jis buvo mylintis bei atsidavęs sūnus, brolis, anūkas ir draugas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius