-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paauglių dievukas Harry Stylesas iš „One Direction“ parduoda vilą su vaizdu į Holivudą: apžiūrėkite

Britų popžvaigždė Harry Stylesas iš grupės „One Direction“ nutarė parduoti savo modernią vilą Los Andžele, iš kurios atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į Holivudą.
Harry Stylesas iš „One Direction“ parduoda vilą su vaizdu į Holivudą
Harry Stylesas iš „One Direction“ parduoda vilą su vaizdu į Holivudą / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Vilą Vakarų Holivude ant kalvos, iš kur atsiveria įspūdinga miesto panorama, dainininkas parduoda už 8,1 mln. JAV dolerių (6,6 mln. eurų).

Į nekilnojamojo turto rinką Harry Styleso namas sugrįžo po pusmečio, kuomet nesėkmingai mėginta jį parduoti už didesnę kainą – 9,2 mln. JAV dolerių (7,5 mln. eurų). Pats dainininkas šią vilą įsigijo 2016-ųjų sausį.

380 kv. m moderniame name yra trys miegamieji ir šeši vonios kambariai, namų kino teatras ir sporto salė. Jis buvo pastatytas dar 1946-aisiais, tačiau, žinoma, matė ne vieną renovaciją.

Tiesa, pagrindiniai kalifornietiškam gyvenimo būdui pritaikyto namo akcentai per daugiau nei 70 metų nepakito – čia visada vyravo modernus stilius, didelis dėmesys skirtas lauko erdvėms – terasoms, balkonams ir poilsio zonai prie baseino.

Vida Press nuotr./Harry Styleso vila
Vida Press nuotr./Harry Styleso vila
Vida Press nuotr./Harry Styleso vila
Vida Press nuotr./Harry Styleso vila

Namas pastatytas ant kalvos, nuo kurios atsiveria įspūdingas Ramiojo vandenyno ir Los Andželo vaizdas. Daugumoje kambarių yra vitrininiai langai, tad šia nuostabia panorama galima grožėtis kiaurą parą: dieną žavi tolumoje tyvuliuojantis vandenynas, o naktį – šviečiantis didmiestis.

Pranešama, kad šį įspūdingą namą solo karjerą pradėjęs dainininkas parduoda dėl to, jog išmainė Los Adželą į Niujorką. Praėjusių metų pabaigoje Harry Stylesas čia už 9,6 mln. JAV dolerių (7,8 mln. eurų) nusipirko prabangų butą su 22 metrų vidiniu baseinu, sporto sale ir privačiu SPA.

15min primena, kad Harry Stylesas išgarsėjo 2010 metais britų „X faktoriuje“ su vaikinų grupe „One Direction“. Šiandien asmeninis 24-erių vaikino turtas vertinamas 78 mln. JAV dolerių (64 mln. eurų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius