Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pagausės komiko Kevino Harto šeima: laukiasi jo antroji žmona Eniko Parrish

Beveik visą pasaulį sukausčiusio karantino metu nuotaiką praskaidrino Kevinas Hartas, pranešęs, kad netrukus taps keturių vaikų tėvu. 40-mečio komiko ir aktoriaus žmona Eniko Parrish (35) laukiasi antros poros atžalos.
Kevinas Hartas ir Eniko Parrish
Kevinas Hartas ir Eniko Parrish / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Kevinas Hartas

Džiugia žinia žinoma pramogų pasaulio asmenybė pasidalijo instagrame įkeldamas mylimosios nuotrauką, kurioje demonstruojamas jos suapvalėjęs pilvas. Po ja – šeimos pagausėjimą patvirtinantys žodžiai „#Šeimaiššešių“.

„Viso šito eigoje mes skaičiuojame gamtos dovanas ir negalime būti labiau už jas dėkingi! Netrukus tapsime šešių asmenų šeima!“ – savo paskyroje po ta pačia fotografija rašė Eniko Hart.

View this post on Instagram

#Harts #FamilyOfSix #Blessed #LiveLoveLaugh

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

15min primena, kad iš pirmos santuokos su Torrei Hart, su kuria kartu pragyveno nuo 2003 iki 2011 metų, aktorius augina du vaikus – Heaven (15) ir Hendrix (12). Jie gyvena su tėvu ir jo šeima.

Kevinas ir Eniko, kaip rašo „The Hollywood Reporter“, susipažino 2016 metais. Po metų jiems gimė pirma atžala – sūnus Kenzo Kashas Hartas. Dvejų metų mažylis turi savo atskirą instagramo paskyrą, kurią kuruoja jo mama. Šiuo metu Kenzo seka beveik 78 tūkst. internautų.

Pernai aktorius buvo užsiminęs norintis turėti dar vieną vaiką. „USA Today“ jis sakė: „Dar vienas ir gana. Mūsų namuose ir taip daug triukšmo, kurį sukelia vaikai ir šunys. Manau, kad dar vienas užpildytų Hartų šeimą.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Hartas ir Eniko Parrish
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Hartas ir Eniko Parrish

Šiuo metu Kevinas Hartas aktyviai darbuojasi kino industrijoje – prodiusuoja dramą „Fatherhood“, kurios premjera turėtų įvykti kitąmet, taip pat televizijai skirtų filmų „Night School“, „My Own Worst Enemy“, „The Great Outdoors“ ir „Monopoly“ versijas.

Gruodį transliavimo platformoje „Netflix“ pasirodė jo paties dokumentika „Kevin Hart: Don’t F**k This Up“, kurioje jis pasakoja apie kontroversiją, susijusią su jo „Oskarų“ ceremonijos vedimu prieš jam atsisakant šių pareigų.

Dokumentika pasirodė praėjus dviem mėnesiams po to, kai Kevinas Hartas pateko į rimtą automobilio avariją ir stipriai susižalojo nugarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius