Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Palaidotas Alpėse žuvęs G.Ullielis: minioje – aktoriaus 5-erių sūnus, garsenybės

Sausio 19-ąją, slidinėdamas Alpių kalnuose be šalmo ir susidūręs su vidutinio amžiaus lietuviu, tragiškai žuvo aktorius Gaspardas Ullielis. Paskutinį kartą plojimais velionis palydėtas sausio 27-ąją Paryžiuje.
Gaspardo Ullielio laidotuvės: sūnus Orso, Léa Seydoux, Catherine Deneuve
Gaspardo Ullielio laidotuvės: sūnus Orso, Léa Seydoux, Catherine Deneuve / Vida Press nuotr.

Ketvirtadienį į žinomo aktoriaus Gaspardo Ullielio laidotuves rinkosi ir užuojautą žmonai Gaelle Pietri bei 5-mečiui sūnui Orso reiškė draugai, artimieji, kolegos ir netgi gerbėjai.

Tarp jų buvo ir ryškių pramogų verslo pasaulio atstovų – „Bondo“ mergina Léa Seydoux bei aktorės Catherine Deneuve ir Isabelle Huppert.

„Scanpix“ nuotr./Lea Seydoux
„Scanpix“ nuotr./Lea Seydoux

Laidotuvėms pasirinkta ypatinga vieta – Paryžiaus centras, Šventojo Eustachio bažnyčia (Saint-Eustache). Į paskutinę kelionę prancūzų aktorius išlydėtas plojimais.

Primename, kad, kaip skelbė vietinis transliuotojas „France Bleu“, 37 metų G.Ullielis žuvo sausio 19-ąją, kai slidinėdamas aukštutinės Savojos regiono šlaituose susidūrė su kitu slidininku.

Aktorius dėl kaukolės sužalojimo sraigtasparniu buvo nugabentas į Grenoblio ligoninę. Deja, jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Teigiama, kad slidinėdamas Alpėse G.Ullielis nedėvėjo šalmo. Kitas slidininkas šalmą dėvėjo, tad smarkiai nenukentėjo ir nebuvo paguldytas į ligoninę.

„France Bleu“ skelbia, kad tyrimas dėl įvykio aplinkybių vis dar vyksta, jo metu buvo apklaustas ir Alpėse su G.Ullieliu susidūręs slidininkas. Pranešama, kad jis – Lietuvos pilietis. Tiesa, Prancūzijos spaudoje lietuvio amžius nurodomas skirtingai, visgi nacionalinis transliuotojas „France Bleu“ skelbia, kad slidininkui – apie 40 metų.

Dalyvaujant vertėjui, lietuvis Prancūzijos pareigūnams teigė, kad susidūrimas buvo smarkus. Prancūzų žiniasklaidoje iš pradžių buvo spėliojama, kad įvykis galėjo nesibaigti mirtimi, jei G.Ullielis būtų dėvėjęs šalmą. Visgi vėliau tyrėjai patikslino, kad smūgis buvo toks stiprus, jog G.Ullielis tikriausiai vis vien būtų žuvęs.

„Tai tarsi 40 kilometrų per valandą greičiu dviračiu važiuoti tiesiai į sieną“, – „Daily Mail“ žurnalistams teigė tyrėjai.

Kalnų policijos tarnyba, dirbusi nelaimės vietoje, kiek anksčiau pranešė, kad vien pastarosiomis dienomis kietėjant sniegui per dieną buvo atliktos penkios ar šešios gelbėjimo operacijos.

Aktorius Gaspard'as Ullielis nuo 2013 metų puoselėjo romantiškus santykius prancūzų modeliui ir dainininkei Gaëllei Piétri. Pora 2015 metais susilaukė sūnaus Orso.

G.Ullielis buvo vienas garsiausių Prancūzijos aktorių. Taip pat buvo „Chanel“ aromato „Bleu de Chanel“ veidas.

G.Ullielis sulaukė tarptautinio dėmesio dėl garsiojo kanibalo vaidmens filme „Hanibalas: pradžia“ („Hannibal Rising“), taip pat turėjo vieną pagrindinių vaidmenų dar neišleistame „Marvel“ seriale „Mėnulio riteris“ („Moon Knight“), primena naujienų agentūra BNS.

G.Ullielis 2017 metais pelnė „Cezarį“ – prancūziškąjį „Oskaro“ atitikmenį – geriausio aktoriaus kategorijoje už vaidmenį filmą „Tai tik pasaulio pabaiga“ (Juste la fin du monde). Šioje juostoje jis suvaidino kartu su aktorėmis Marion Cotillard ir Lea Seydoux.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius