-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamelos Anderson sūnus susimušė su tėvu: vienam konfliktas baigėsi ligoninėje, kitam – areštinėje

Buvusios „gelbėtojos“ Pamelos Anderson vyresnysis sūnus Brandonas Thomas Lee pirmadienio vakarą savo tėvo, rokerio Tommy Lee namuose su juo susimušė – konfliktą teko tramdyti policijos pareigūnams.
Pamela Anderson su sūnumis Brandonu ir Dylanu
Pamela Anderson su sūnumis Brandonu (kairėje) ir Dylanu / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Kaip praneša portalas „The Blast“, Los Andželo ugniagesių gelbėtojų departamentas sulaukė skambučio iš policijos pareigūnų, nes kažkas pirmadienio vakarą buvo sužeistas Tommy namuose Kalabase. Apie 23.35 val. Tommy buvo nugabentas į ligoninę.

Pranešama, kad į įvykio vietą malšinti konflikto atvykusiems pareigūnams Tommy sakė, jog jis nerimauja dėl savo saugumo, nes Brandonas turi priėjimą prie šaunamųjų ginklų.

Prieš tėvą ranką pakėlęs 21-erių Brandonas dabar yra kaltinamas dėl asmens užpuolimo naudojant fizinį smurtą, jo atžvilgiu pradėtas tyrimas.

Kitą dieną po konflikto 55-erių rokeris savo „Instagram“ paskyroje paviešino nuotrauką, kaip atrodo jo sumuštas ir kruvinas veidas, tačiau labai greitai persigalvojo ir nuotrauką ištrynė. Prie jos buvo toks prierašas: „Mano širdis sudaužyta į šipulius. Gali savo vaikams duoti viską, ko tik jie panorėtų per visą gyvenimą, bet jie vis tiek gali atsigręžti prieš tave. Puikus darbas, Brandonai! Nuostabus sūnus!“ – neslėpdamas pagiežos rašė jis.

Tuo tarpu portalo TMZ žiniomis, konflikto vakarą Tommy buvo girtas ir Brandonas tiesiog gynėsi – vaikinas esą ne pats inicijavo smurtinį konfliktą. Tommy Lee su tokia informacija nesutinka.

Vida Press nuotr./Pamela Anderson su pirmuoju vyru Tommy Lee (1995 m.)
Vida Press nuotr./Pamela Anderson su pirmuoju vyru Tommy Lee (1995 m.)

„Mano sužadėtinė ir aš jau gulėjome lovoje, kai į miegamąjį įsiveržė mano sūnus ir užpuolė mane. Paprašiau jo išeiti iš mano namų, o jis man trenkė taip, kad netekau sąmonės“, – savo versiją socialiniuose tinkluose dėstė rokeris.

15min primena, kad Pamela Anderson su roko grupės „The Motley Crue“ būgnininku susituokė 1995 metais po vos 4 dienas trukusios pažinties. Jiedu susilaukė dviejų sūnų – jau minėto Brandono ir Dylano (20 m.). Tačiau dviejų žvaigždžių santuoka buvo gana audringa – Tommy ne kartą buvo pakėlęs ranką prieš žmoną, už ką net buvo šešiems mėnesiams pasiųstas už grotų, ir dar užkrėtė ją hepatitu C. Jų santuoka subyrėjo 1998 metais.

Vida Press nuotr./Pamela Anderson su pirmuoju vyru Tommy Lee (1995 m.)
Vida Press nuotr./Pamela Anderson su pirmuoju vyru Tommy Lee (1995 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius