-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduodami mados ikonos Jackie Kennedy namai: net milijono nesiekusi rezidencija šiuo metu kainuoja 57 mln. eurų

Parduodami legendinio ir tragiškai žuvusio JAV prezidento Johno F.Kennedy žmonos Jackie Kennedy Onassis namai. Martos Vynuogyno sala moteris susižavėjo 1978 m. ir netrukus joje nusipirko fermą už 886 tūkst. eurų. Tačiau dabar pirmosios ponios dukra Caroline Kennedy parduoda legendinę vietą, o už ją prašo 57 mln. eurų.
Jackie Kennedy Onassis namai
Jackie Kennedy Onassis namai / „Scanpix“ ir Stopkadro nuotr.

Kvapą atimanti vieta, iš kurios matosi nepakartojami vandenyno vaizdai, vadinama „Raudonųjų vartų“ ferma. Negyvenamą vietą nusprendė parduoti mados ikonos dukra Caroline Kennedy. Už istorijomis apipintą namą prašoma 57 mln. eurų.

„Prieš 40 metų, kai rado „Raudonųjų vartų“ fermą, mano mama įsimylėjo Martos Vynuogyno salą. Tai atspindėjo jos romantišką ir drąsią sielą“, – paaiškino C.Kennedy.

„Dabar prasidės naujas „Raudonųjų vartų“ fermos etapas“, – kalbėjo moteris.

Stopkadras/Namelis medyje, kurį pati pastatė Jackie Kennedy Onassis
Stopkadras/Namelis medyje, kurį pati pastatė Jackie Kennedy Onassis

Naujasis šios 137 hektarų ploto fermos savininkas galės čia įsirengti daugybę kambarių. Be to, teritorijoje yra ir rezidencija su penkiais miegamaisiais ir penkiais vonios kambariais.

Norintys rengti įvairius renginius bei šventes svečius galėtų apgyvendinti keturių ir trijų miegamųjų svečių namuose. Netoliese yra trijų miegamųjų prižiūrėtojų namai ir dviejų miegamųjų darbuotojų apartamentai.

Be to, teritorijai priklauso baseinas, teniso aikštynai ir namelis medyje, kurį pastatė pati J.Kennedy Onassis. Norintys šviežių daržovių jų galės išsiauginti nuosavame sode, šalia kurio yra mėlynių laukas.

Stopkadras/Jackie Kennedy Onassis namai Masačusetso saloje
Stopkadras/Jackie Kennedy Onassis namai Masačusetso saloje

Karštais vasaros vakarais galima atsigaivinti dviejuose tvenkiniuose, privačiame paplūdimyje, kuris nusidriekęs net 1,6 km. Šalia jų galima išvysti tvartą ir valčių prieplauką.

Beje, medžiotojų namelis, kuris vienintelis ir tebuvo šioje teritorijoje, kai J.Kennedy Onassis įsigijo fermą, vis dar yra legendinės nuosavybės dalis.

Po J.Kennedy Onassis mirties, jos vasaros rezidenciją, kur moteris galėdavo pabėgti nuo prabangaus gyvenimo būdo, perėmė jos dukra C.Kennedy ir net 40 metų metų išlaikė puikios būklės.

C.Kennedy tikisi, kad žmonės, kurie apsigyvens žymioje rezidencijoje, brangins ją taip pat kaip jos šeima. Legendinę fermą prižiūrėjo moters vyras Edwinas Schlossbergas ir jų trys vaikai: Rose, Tatiana ir Jackas.

„Kopos, tvenkiniai ir Aquinnah miesto kalvos jai suteikė progą sukurti tokį pasaulį, kuriame ji būtų kuo arčiau gamtos, šeimos ir draugų. O svarbiausia, kad arčiau savo mylimų knygų. Ji netgi pastatė namelį medyje savo anūkams“, – apie mamos namą kalbėjo C.Kennedy.

Pasižvalgykite po Jackie Kennedy Onassis prabangius namus:

VIDEO: A Look at Jackie O's Breathtaking Martha’s Vineyard Mansion

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius