-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paris Hilton atgavo įsilaužėlių pagrobtas brangenybes

Viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton, kuri buvo pernai apvogta ir patyrė dviejų milijonų dolerių nuostolį, atgavo didžiąją dalį savo brangenybių. Jas P.Hilton sugrąžino Los Andželo policija.
Paris Hilton
Paris Hilton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Paris apsilankė nuovadoje, kad atgautų iš jos pavogtus papuošalus. Ji visko neatgavo, bet, laimei, didžioji dalis jos vertingiausių brangenybių buvo grąžinta. Ji labai laiminga ir dėkinga policijai už pagalbą“, – teigė Paris atstovas spaudai Dawn Miller.

28 metų P.Hilton yra viena iš garsenybių, kurią apvogė įsilaužėlių grupuotė, kurios didžiąją dalį sudaro neseniai pilnametystės suaugę jaunuoliai. Įtariamasis devyniolikmetis Rachel J. Lee, detektyvų manymu, yra gaujos lyderis. Jis buvo sulaikytas šį ketvirtadienį Las Vegase ir yra laikomas suimtas. Žurnalui „People“ artimas bylai šaltinis patvirtino, kad Lee yra pastebimai susižavėjęs aukštuomenės mada.

Manoma, kad ši grupuotė yra atsakinga už neseniai įvykdytus plėšimus garsenybių Lindsay Lohan, Audrina Patridge ir Orlando Bloomo namuose. Taip pat neatmetama, kad įsilaužėliai gali būti susiję su plėšimais, kuriuos patyrė kitos įžymybės –  Kourtney Kardashian, Rachel Bilson ir Hayden Panettiere.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius