TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paris Hilton botokso nereikia: raukšlių išvengti jai padeda specialus prietaisas

Paris Hilton niekada nesileido botokso ar kitokių injekcijų. 40-metė aukštuomenės grietinėlės atstovė atskleidė niekada neturėjusi noro veido raukšles lyginti cheminėmis priemonėmis, nes jaunatvišką išvaizdą jai palaikti padeda neinvazines mikrosroves skleidžiantis aparatas, sutvirtinantis veido raumenis.
Paris Hilton 2004 m. ir 2021 m.
Paris Hilton 2004 m. ir 2021 m. / Vida Press nuotr.

„Niekada nesileidau injekcijų – jokio botokso, jokių užpildų“, – sakė ji per interviu laikraščio „Telegraph“ žurnalui „Stella“.

„Dauguma mano draugų metų metus tai daro, kai kurie pradėjo vos sulaukę 20-ies, bet aš labai džiaugiuosi, kad nieko nesidariau“, – tęsė Paris Hilton.

Moters oda, rodos, tokia pati, kokia buvo prieš 20 metų. Tiesa, Paris Hilton prisipažino, kad vienas dalykas jos gyvenime pasikeitė – labiau priimtinas jos amžiui tapo jos stilius.

„Rengdavausi kaip reiverė Barbė, klubinėtoja, bet dabar mano stilius yra labiau elegantiškas, puošiuosi „Lanvin“, „Valentino“ ir „Oscar de la Renta“, – tęsė ji.

Moters spintoje nebeliko veliūrinių sportinių kostiumų ir „Von Dutch“ kepuraičių, kurios 2000-ųjų pradžioje sudarė didžiąją dalį jos drabužių, tačiau Paris džiaugiasi, kad jos dėka išpopuliarėję dalykai pamažu grįžta į madą. Omenyje ji turi tą patį ryškiaspalvį sportinį kostiumą ir ne tik.

„Dėl drabužių, kuriuose anksčiau nešiojau, žmonės laikė mane išprotėjusia. Dabar visi taip rengiasi“, – sakė ji.

Tai – ne pirmas kartas, kai Paris Hilton pavyzdžiu ima sekti stileivos. Ar prisimenate sidabrinę suknelę, kuria viešbučių tinklo paveldėtoja pasipuošė per savo 21-ą gimtadienį?

Vida Press nuotr./Paris Hilton švenčia 21-ą gimtadienį
Vida Press nuotr./Paris Hilton švenčia 21-ą gimtadienį

Po to jų kopijomis apsirengusios buvo įamžintos tokios „influencerės“ kaip Kim Kardashian ir Kendall Jenner.

„Vos tik apsirengiau tą suknelę, supratau, kad ji taps ikoniška. Iki tol tokios nebuvau mačiusi, ji puikiai mane atspindėjo. Taigi, gera matyti, kad daugeliui ji tapo įkvėpimu.

Vien instagrame mačiau begalę jos kopijų. Merginos jomis puošėsi pernai per Heloviną. Kopijavimas – aukščiausia meilikavimo forma. Juk tai pati geriausia gimtadienio suknelė. Visi tokiomis turėtų puoštis“, – įžvalgomis dalijosi Paris Hilton.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian ir Kendall Jenner
Vida Press nuotr./Kim Kardashian ir Kendall Jenner

15min primena, kad neseniai užsienio spaudą išmargino pranešimai, jog Paris Hilton su sužadėtiniu Carteriu Reumu laukiasi pirmagimio. Pagesix.com skelbė, neva šeimos pagausėjimą pora planavo jau seniai, o metų pradžioje jai buvo atliktos dirbtinio apvaisinimo procedūros.

Netrukus po to Paris Hilton savo tinklalaidėje „This Is Paris“ šias kalbas paneigė: „Pabudau su 3000 žinučių telefone. Visi mano „iPhone“ telefonai skambėjo, visi penki. Pasipylė sveikinimai su linkėjimais. Man parašė žmonės, su kuriais nebendravau metus.“

Pajuokavusi, kad laukiasi trynukų, Paris Hilton vis dėl to gandus apie nėštumą pavadino tik paprasčiausiais gandais: „Juokauju. Nesilaukiu, kol kas. Laukiu vestuvių. Dabar man siuvama suknelė, todėl noriu su ja atrodyti stulbinančiai ir kad ji tobulai tiktų.“

Nors dar nesilaukia, bet apie vaikus Paris Hilton pagalvoja. Realybės šou žvaigždė, taip pat laisvalaikiu stojanti ir prie didžėjaus pulto, atskleidė svajojanti apie dukrelę, kurią pavadintų London, o jei gimtų berniukas, jam taip pat suteiktų miesto ar šalies įkvėptą vardą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius