Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paris Hilton nori dainuoti su P.McCartney

Ambicijomis daugiau nei talentu apdovanota turtuolė Paris Hilton tiek pasitiki savo kaip dainininkės sugebėjimais, kad pasiūlė serui Paului McCartney dainuoti duetu, rašo „The Sun“.
Paris Hilton
Paris Hilton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po „Grammy“ apdovanojimų vakarėlio Paris priėjo prie „Beatles“ legendos ir pasiūlė bendradarbiauti. Pasak liudininkų, ji priėjo ir savo kalifornietišku akcentu išrėžė: „Norėčiau su jumis dainuoti duetu.“ Tikriausiai pamačiusi nustebusį muzikos legendos veidą ji patikslino taip pat esanti dainininkė ir net išleidusi albumą.

Veikiausiai reikia džiaugtis, kad P.McCartney mandagiai atsisakė, „pasiaiškindamas“, kad jo grafikas pernelyg įtemptas, tad sunkiai rastų vietos tokiam prašymui.

Pokalbio liudininkų teigimu, dainininkas atrodė sutrikęs, bet stengėsi maloniai šypsotis ir linkčiojo galva. Tuo tarpu Paris džiaugėsi susitikimu ir gyrė P.McCartney šukuoseną, kuri, pasak jos, atrodo „visai kaip „Beatles“ laikais“.

Seras P.McCartney per savo karjerą yra iškopęs į Jungtinės Karalystės topus su daugiau kūrinių nei bet kuris kitas atlikėjas istorijoje. Jis yra dainavęs su tokiomis žvaigždėmis kaip Stevie Wonderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius