Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasirodys dar vienas „Sostų karų“ tęsinys: daugiausia dėmesio skirs Targarianų šeimai

Kultinio serialo „Sostų karai“ tęsinių įkarštyje pasirodė nauji pranešimai apie dar vieną serialą, kuriame pagrindinis dėmesys bus skirtas Targarianų šeimai. Žiniasklaidos milžinai „Deadline“, „Variety“ bei „The Hollywood Reporter“ pranešė, kad serialo serijos iš pradžių bus filmuojamos kaip bandomasis testas. Jis bus paremtas George'o R.R. Martino knyga „Ugnis ir kraujas“.
Targaryenų šeimai
Targarianų šeima / „Scanpix“ ir Stopkadras nuotr.

Praėjusį ketvirtadienį ištikimiausius kultinio serialo gerbėjus pasiekė džiugi žinia – bus kuriamas dar vienas serialas. Portalai „Deadline“, „Variety“ bei „The Hollywood Reporter“ pranešė, kad serialas pagrindinį dėmesį sutelks į garsiąją Targarianų šeimą.

Pranešama, kad George'as R.R. Martinas, pagal kurio knygą „Ledo ir ugnies giesmė“ buvo sukurtas HBO aštuntas „Sostų karų“ sezonas, bandomąsias serijas rašo kartu su televizijos serialo „Kolonija“ prodiuseriu Ryanu Condalu. Tiesa, fantastinio pasaulio rašytojas iki šiol nepabaigė garsių knygų serijos.

HBO nuotr./Conlethas Hillas, Peteris Dinklage'as, Nathalie Emmanuel, Emilia Clarke, Liamas Cunninghamas ir Kitas Haringtonas seriale „Sostų karai“
HBO nuotr./Conlethas Hillas, Peteris Dinklage'as, Nathalie Emmanuel, Emilia Clarke, Liamas Cunninghamas ir Kitas Haringtonas seriale „Sostų karai“

Naujas serialas apie Targarianų šeimą žiūrovams pasakos istorijas, vykusias 300 metų prieš „Sostų karų“ įvykius. Kultinis serialas, iš kurio planuojama sukurti ne vieną perdirbinį, pelnė rekordinius reitingus ir „Emmy“ nominacijas.

Kritikai bei serialo auditorija yra įsitikinę, kad šių apdovanojimų 8 sezonas nenusipelnė, o liaupsės bevertės.

„Scanpix“ nuotr./Naomi Watts
„Scanpix“ nuotr./Naomi Watts

Šių metų vasaros pradžioje gerbėjai pirmą kartą nudžiugo sužinoję, kad kuriama „Sostų karų“ priešistorė, kurioje vaidins Holivudo žvaigždė Naomi Watts. Šiame seriale pagrindinis dėmesys atiteks Starkų šeimai ir žiūrovus nukels į prieš daugiau nei kelis tūkstančius metų iki dabartinių „Sostų karų“ įvykių. Naujas serijas prodiusuos filmo „Iksmenai: pirma klasė“ scenaristė Jane Goldman ir pats knygų rašytojas George'as R.R. Martinas.

Tiesa, pasklidus naujienoms apie naujas serijas, atsirado įvairiausių teorijų ir apie jų pavadinimą. Iš pradžių serialą buvo ketinama pavadinti „Ilgąja naktimi“, vėliau buvo svarstomas „Kruvinojo mėnulio“ pavadinimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius