-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per atostogas Meksikoje mirė garsus JAV komikas Kevinas Barnettas: jam buvo tik 32-eji

Atostogos Meksikoje tapo paskutine garsaus JAV komiko Kevino Barnetto kelione – šioje šalyje ilsėjęsis jaunas, viso labo 32-ejų metų vyras netikėtai mirė, praneša „People“.
JAV komikas Kevinas Barnettas
JAV komikas Kevinas Barnettas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Meksika

Liūdną žinią antradienį tviteryje pranešė „Last Podcast Network“ platforma, kurioje Kevinas Barnettas vedė populiarią kassavaitinę laidą „Roundtable of Gentlemen“.

„Brangi „Last Podcast“ šeima, su skaudančia širdimi informuojame, kad mirė Kevinas Barnettas. Džiaugsmas, kurį jis atnešė į mūsų gyvenimus, yra pati didžiausia dovana, kurią mes esame gavę. Priminkite savo draugams, kad juos mylite, nes niekada negalite žinoti, kada kitą kartą juos pamatysite. Mylime tave, KB“, – rašoma liūdname pranešime.

Anot „Deadline“, komikas mirė atostogaudamas Meksikoje – kol kas nepranešama, kas jam nutiko. Dar praėjusį savaitgalį Barnettas savo „Instagram“ paskyroje dalijosi nuotrauka iš Meksikos.

Kevinas Barnettas buvo ir vienas iš „Fox“ situacijų komedijos „Rel“ kūrėjų kartu su Lil Rel Howery ir Joshu Rabinowitzu. Serialas eteryje startavo pernai rugsėjį. Jis taip pat buvo kitos situacijų komedijos „Unhitched “ prodiuseris, o kitame humoristiniame seriale „The Carmichael Show“ dirbo kaip konsultuojantis prodiuseris ir scenaristas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius