-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per pusantro milijono žmonių pateikė paraiškas bilietams į Jacksono atminimo renginį

Iš viso 1,6 mln. žmonių iki šeštadienio termino pateikė paraiškas bilietams į Michaelo Jacksono atminimo renginį Los Andžele, paskelbė organizatoriai.
Michaelas Jacksonas
Michaelas Jacksonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Didžioji dauguma jų turės nusivilti, nes bilietų į antradienio renginį arenoje "Staples Center" yra tik 11 tūkstančių. Dar 6,5 tūkst. žmonių galės stebėti tiesioginę transliaciją kitoje Los Andželo arenoje.

Koncerto organizatoriai AEG, kuriems priklauso "Staples Center", savo pareiškime nurodo, kad dabar pradės tikrinti paraiškas ir atmetinėti pasikartojančius ar automatiškai kompiuterių atsiųstus prašymus.

AEG planuoja sekmadienį po 11 valandos nusiųsti elektroninius laiškus laimingiesiems, kuriems atiteks tie nemokami bilietai. Kompanija sako, kad atsitiktinai atrinks 8 750 užsiregistravusių žmonių, kurių kiekvienas gaus po du bilietus.

Organizatoriai taip pat ragina kitus gerbėjus stebėti renginį per televiziją ir nesirinkti prie "Staples Center". Baimindamasi nusivylusių M.Jacksono gerbėjų spūsties, Los Andželo valdžia perspėjo, kad bilietų neturintiems žmonėms antradienį neleis prisiartinti prie arenos.

M.Jacksonas, kurio albumų egzempliorių visame pasaulyje parduota 750 mln., mirė birželio 25 dieną, būdamas 50-ies metų, tikriausiai sustojus širdžiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius