Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Perry siaubingai bijo pastoti

Amerikiečių dainininkė Kate Perry labai bijo pastoti – ji prisipažino vartojanti kontraceptines piliules, kad išvengtų bet kokio nėštumo pavojaus.
Dainininkė Katy Perry
Dainininkė Katy Perry / „Scanpix“ nuotr.

„Aš mėgstu būti įsimylėjusi, man patinka mintis apie santuoką ir vaikus – bet dar ne dabar. Tik ne anksčiau, bei būsiu trisdešimties. Iš tikrųjų, aš vartoju nėštumo kontroliavimo tabletes kaip vitaminą C ar kaip kramtomąją gumą“, – prisipažino atlikėja.

24 metų amžiaus žvaigždė, kuri praėjusiais metais išsiskyrė su grupės „Gym Class Heroes“ lyderiu Travisu McCoy, yra per daug susirūpinusi savo karjera, kad galvotų apie vaikus.

„Mano darbas yra toks, kad atlikusi jį nebeturiu energijos rūpintis kažkuo kitu. Visas jėgas išeikvoju turo metu, kai susitinku ir bendrauju su žmonėmis. Negalėčiau tinkamai rūpintis vaiku. Bent jau dabar, – „Paper“ žurnalui guodėsi Kate. – Dabar mano gyvenime yra labai svarbus laikas. Jei viską darysiu tinkamai, per ateinančius du ar tris metus turėčiau padaryti tikrą karjerą, o jei ne – na, tuomet būsiu mergina, kuri bučiavo merginą.“

Kate mano, kad jai labai pasisekė – jos daina „I Kissed a Girl“ net septynias savaites JAV muzikos topuose išbuvo pirmoje vietoje. Bet tuo pačiu yra susirūpinusi, jog jos „15 minučių šlovė“ gali greitai baigtis.

„Yra apie penkis šimtus merginų, kurios bando pasiekti tai ir gali mirti dėl vietos, kurioje dabar esu aš. Visa tai yra sunkus darbas – tai turi būti sunkus darbas. Aš visko išmokau, skaitydama Madonnos autobiografiją“, – pridūrė Kate.

VIDEO: Katy Perry - I Kissed A Girl

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius