Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pertraukos santykiuose kaip nebūta: Kylie Jenner ir Travisas Scottas – vėl pora?

Kylie Jenner ir Travisas Scottas, prieš kurį laiką paskelbę, kad santykiuose daro pertrauką, antradienį Niujorke atrodė visiškai priešingai. Lyg įsimylėjėliai, vienas nuo kito negalėjo atitraukti nei rankų, nei akių. Drauge su jais buvo ir poros atžala Stormi. Tokią šią garsią šeimą seniai matėme.
Kylie Jenner, Travisas Scottas ir jųdviejų dukra Stormi
Kylie Jenner, Travisas Scottas ir jųdviejų dukra Stormi / Vida Press nuotr.

Kylie, Travisas ir jųdviejų trejų dukra Stormi dalyvavo 72-ame kasmetiniame „Parsons Benefit“ pokylyje, kuriame drauge su kitais kūrėjais pagerbtas buvo ir reperis, rašo „People“.

Prieš susirenkant ant „Pier 17“ stogo, kur ir vyko renginys, 23-ejų verslininkė ir 30-metis atlikėjas pozavo ant raudonojo kilimo. Čia Travisas Scottas įsiamžino pasipuošęs tamsiu dvieiliu kostiumu, o aksesuarams pasirinko stambius kaklo papuošalus. Tuo tarpu Kylie Jenner vilkėjo figūrą išryškinančią žalios spalvos vintažinę 1987 m. Jean-Paulo Gualtier'o suknelę ir permatomas ilgas pirštines.

Fotografams papozuoti progos nepraleido ir mažoji Stormi, vakarui su tėvais pasirinkusi patogią aprangą – suknelę ir sportinius batus.

Renginyje, liudininkų teigimu, 23-ejų Kylie ir 30-metis Travisas nesikuklindami demonstravo vienas kitam itin šiltus jausmus. Jie elgėsi „saldžiai ir meiliai“, „laikėsi už rankų ir atrodė taip, lyg vėl būtų pora“, „People“ pasakojo šaltinis.

Dėmesį savo dukters motinai reperis parodė ir sakydamas kalbą. „Žmonele, labai tave myliu“, – sakė Travisas.

Po vakarėlio miela poros akimirka savo instagramo paskyroje, kurią seka 241 mln. internautų, pasidalijo ir Kylie Jenner.

„24 valandos Niujorke“, – po nuotrauka, kurioje ji ir Travisas Scottas įamžinti apsikabinę, rašė Kylie.

„Kylie ir Travis drauge leidžia daug kokybiško šeimos laiko“, – anksčiau „People“ sakė kitas, pridūręs, kad Kylie yra „labai laiminga“, o pora savo santykių neskubina.

„Jie myli vienas kitą. Visi labai didžiuojasi jų branda. Stormi – laimingiausia mergaitė. Visa tai tik į naudą“, – tęsė šaltinis.

15min primena, kad Kylie Jenner ir Travisas Scottas apie nutrūkusius santykius, arba pertrauką juose, kaip rašė jie patys, pranešė 2019 m. spalį, praėjus porai metų nuo jų santykių pradžios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius