Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pete'o Davidsono ir „Bridgerton“ žvaigždės Phoebe Dynevor romaną patvirtino romantiškas poros gestas

Dėmesio, „Bridgerton“ gerbėjai. Pagrindinė serialo žvaigždė Phoebe Dynevor (25) nebe laisva. Jau kurį laiką sklandžiusias kalbas apie tarp jos ir komiko Pete’o Davidsono (27) įsiplieskusius jausmus patvirtino romantiškas jųdviejų gestas.
Pete'as Davidsonas, Phoebe Dynevor
Pete'as Davidsonas, Phoebe Dynevor / Vida Press nuotr.

Poros gerbėjai pastebėjo, kad ant Phoebe kaklo, jai per atstumą dalyvaujant interviu, kabėjo papuošalas su pakabuku „PD“ – abiejų žinomų asmenybių vardų raidėmis. Tokiu pačiu pasipuošęs JAV pokalbių laidoje dalyvavo ir Pete’as.

„Pete’as jį nešioja kaip romantišką gestą Phoebe. Jis norėjo parodyti, kiek daug ji jam reiškia ir kaip rimtai jis yra nusiteikęs. Ji yra Londone, jis – Amerikoje. Taigi, jie norėjo jaustis lyg būdami atskirai būtų drauge. Bet kada pasijutę vieniši ir vienas kito pasiilgę, jie pažiūri į „PD“, – „The Sun“ apie papuošalus sakė šaltinis.

Minėtą pakabuką galite pamatyti šioje nuotraukoje:

Vida Press nuotr./Pete'as Davidsonas laidoje "The Tonight Show With Jimmy Fallon"
Vida Press nuotr./Pete'as Davidsonas laidoje "The Tonight Show With Jimmy Fallon"

Kad turi naują širdies draugę, rodos, patvirtino ir pats komikas. „Saturday Night Live“ žvaigždė viename vaizdo įraše užsiminė nebesantis laisvas.

„Esu su savo simpatija, – su šypsena veide prasitarė jis apie jau ne vieną mėnesį sklandančias kalbas. – Tik tiek galiu pasakyti.“

Pete’as Davidsonas – buvęs superžvaigždės Arianos Grande mylimasis. Po itin audringo, bet trumpo romano, pora susižadėjo, bet vos keturiems mėnesiams. Po to jis buvo užmezgęs santykius su 20 metų už jį vyresne britų aktore Kate Beckinsale.

Phoebe Dynevor daugeliui pažįstama iš „Netflix“ serialo „Bridgerton“. Ji taip pat yra kito populiaraus serialo „Coronation Street“ žvaigždės Sally Dynevor (57) dukra.

„Bridgerton“ gerbėjai gali džiūgauti ne tik dėl pagrindinės serialo žvaigždės laimės, bet ir dėl to, kad itin didelio dėmesio sulaukęs projektas pratęstas antram sezonui.

Internete taip pat plinta pranešimai, kad kalbama net apie aštuonis „Bridgerton“ sezonus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius