-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Petra Ecclestone. Turtingiausia pasaulio nuotaka

Įdomu, koks jausmas gyventi žinant, kad gali nusipirkti bet ką. Taip gyvena jauniausioji „Formulės-1“ savininko milijardieriaus Bernie Ecclestone’o (71) dukra Petra (22). Taip gyvena visa jos šeima. Turbūt didžiausias jaunosios turtuolės galvos skausmas – užsitikrinti vietą po saule, mat jau kurį laiką diskutuojama, kuri šviesiaplaukė – Petra ar Paris Hilton (30) – yra populiaresnė.
Petra Ecclestone
Petra Ecclestone / Bulls nuotr.

Kas sieja P.Ecclestone ir P.Hilton? Jos abi jaunos, gražios, turtingos, mėgsta prabangą ir veržiasi papuošti populiariausių žurnalų viršelius. Kalbama, jos net pamažu tampa bičiulėmis, nes, kaip sakoma, kiekvieną konkurentę reikia įvertinti atsakingai ir verčiau su ja draugauti nei drabstytis purvais. Kas jas skiria? Paris vaikinus keičia kaip kojines, nuolat kalba apie to vienintelio paieškas, tačiau nesugeba nė vienų santykių išlaikyti ilgiau nei metus. O štai Petra, nors ir aštuoneriais metais jaunesnė už Paris, savo ranką ir širdį jau atidavė vienam vyrui – verslininkui Jamesui Stuntui (28). Jis po vestuvių mylimajai padovanojo prabangų „Rolls Royce Ghost“, kainavusį 680 tūkst. litų.

Bulls nuotr./Bernie Ecclestone'as su visa šeima
Bulls nuotr./Bernie Ecclestone'as su visa šeima

Na, o Petros tėtis buvo dar dosnesnis – Italijoje stūksančioje senovinėje pilyje (kurioje tuokėsi ir Tomas Cruise’as su Katie Holmes) vykusioms dukros vestuvėms išleido 16 mln. litų. Iš tos sumos bene daugiausia išlaidų pareikalavo muzikinė programa: jaunavedžiams ir jų svečiams koncertavo Ericas Claptonas, „The Black Eyed Peas“ ir Alicia Keys, savo pasirodymus įvertinę daugiau nei 10 mln. litų. Laiminga pora savo svečių prašė nenešti jiems dovanų, o verčiau paaukoti pinigų labdarai. Kalbama, kad Petros šventė, trukusi tris paras, buvo tokia prabangi, jog prieš ją gerokai nublanko plačiai aprašytos Kim Kardashian ir Kate Middleton vestuvių puotos.

„Jos darbas – švaistyti tėvelio pinigus“, – taip apie Petrą mėgsta sakyti britai, tačiau modeliu ir dizainere dirbanti mergina tikina nesanti išlepinta. „Prašau, nevadinkite manęs mažąja turtingo tėtušio dukrele. Aš labai sunkiai dirbu. Kasdien biure praleidžiu nuo 9 iki 17 valandos, nors galėčiau sau leisti visai nedirbti. Mano tėtis taip pat vis dar negali mesti darbo ir kaip reikiant pailsėti“, – sako Petra.

Bulls nuotr./Petra Ecclestone su vyru
Bulls nuotr./Petra Ecclestone su vyru

Trumpai apie Petrą

  • Jos ūgis – 173 cm, o svoris nenurodomas, tačiau akivaizdu, kad Petra rūpinasi savo lėlės barbės figūra: „7 valandą ryto aš jau būnu sporto klube.“
  • Mergina kalba angliškai, kroatiškai, supranta prancūziškai ir itališkai.
  • Būdama 13-os Petra sirgo meningitu, todėl dabar nuolat remia nuo šios ligos kenčiančius vaikus.
  • P.Ecclestone labai žavisi savo dabartine drauge P.Hilton: „Paris labai protinga mergina, tačiau aš jokiu būdu nenorėčiau būti tokia žinoma kaip ji.“
  • Petra neslepia mėgstanti stambius dalykus: ji augina didelius šunis, kelia prabangias vestuves, jos papuošalų dėžutėje – tik masyvūs brangakmeniai, jai patinka gyventi milžiniškuose apartamentuose, vairuoti gigantiškus ir saugius automobilius.
  • Jos mintyse – ambicingi ateities planai.
  • Mergina kolekcionuoja prabangias „Hermes Birkin“ rankines, dievina natūralaus kailio drabužius.
  • Būdama 18-os iš tėčio gavo pirmąjį automobilį – „Audi 8“, tačiau jo neteko po to, kai tris kartus neišlaikė vairavimo egzamino.
  • Ecclestone’ų šeimos galvos sukrautas turtas siekia 10 mlrd. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius