-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pippa Middleton patvirtino, kad laukiasi: ar jos nėštumas toks pat sunkus kaip sesers?

Kembridžo hercogienės Catherine jaunesnioji sesuo Pippa Middleton (34 m.) oficialiai patvirtino tai, apie ką kalbama jau pastaruosius beveik du mėnesius – taip, ji tikrai laukiasi pirmojo kūdikio.
Kembridžo hercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton su vyru Jamesu Matthewsu
Kembridžo hercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton su vyru Jamesu Matthewsu / „Scanpix“ nuotr.

Kad Pippa Middleton laukiasi, remiantis šaltiniais pranešta dar balandžio mėnesį, tačiau pati ji šios žinios neskubėjo patvirtinti.

Galiausiai tai ji padarė žurnale „Waitrose“, kuriame papasakojo, kad priešingai nei jos sesei, jai neteko kentėti sunkaus rytinio pykinimo. Tai hercogienę kamavo visus tris nėštumus. Tuo tarpu Pippa džiaugėsi, kad pirmas nėštumo trimestras praėjo sklandžiai ir be pykinimų.

„Man pasisekė, kad 12 savaičių pasiekiau išvengdama rytinio pykinimo. Tai reiškė, kad galėjau savo gyvenimą tęsti kaip įprastai“, – rašė Pippa.

O šiandien ji skaičiuoja jau penktą nėštumo mėnesį.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pippa Middleton, Jamesas Matthewsas ir Kembridžo hercogienė Catherine
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pippa Middleton, Jamesas Matthewsas ir Kembridžo hercogienė Catherine

Niekam ne paslaptis, kad Pippa – labai sportiška moteris, tad sužinojusi jog yra nėščia, ji įniko domėtis, kokia fizine veikla saugu užsiimti laukiantis, o ko geriau kol kas vengti.

„Kai sužinojau džiugią žinią, kad esu nėščia, supratau, jog privalau pritaikyti prie to savo 4–5 dienų per savaitę sporto režimą“, – sakė ji, pridūrusi, jog savo treneriui apie nėštumą pranešė tik praėjus rizikingiausiam trijų mėnesių laikotarpiui.

„Esu fanatikė kalbant apie sportą ir begalėje knygų bei internetinių puslapių ieškojau informacijos apie sportą nėštumo metu, bet mane nuvylė ribota techninė informacija apie tai, ką galima ir ko negalima veikti. Kadangi tai mano pirmas nėštumas, turėjau tiek daug klausimų, kurie vis tiek buvo neatsakyti. Norėjau žinoti, pavyzdžiui, ar nepersitempsiu jei žaisiu tenisą, ar saugu plaukioti, ar aš vis dar galiu lankyti normalias jogos pamokas vengdama tik tam tikrų pozų? Ar aš vis dar galiu treniruoti raumenis?“ – savo rūpesčiais dalijosi būsimoji mama.

Vida Press nuotr./Pippa Middleton
Vida Press nuotr./Pippa Middleton

„Pastebėjau, kad mano kūnas keičiasi ir svoris auga, bet jaučiu, kad dėl efektyvaus sporto mano kūnas yra sustiprintas, kad pakeltų sveiką nėštumą, gimdymą ir atsigavimą. Ir užtikrintų, kad pagimdžius mano senieji mėgstamiausi džinsai anksčiau ar vėliau man vis tiek vėl tiks!“ – sakė Pippa.

Pippos kūdikis bus pirmas Kembridžo hercogienės Catherine sūnėnas arba dukterėčia – ji vienintelė iš trijų Middletonų vaikų jau pati turi savų atžalų.

15min primena, kad Pippos Middleton ir Jameso Matthewso vestuvės, savo prabanga ir visuomenės susidomėjimu prilygusios karališkoms, įvyko pernai gegužės 20-ąją XII amžių menančioje Šv. Morkaus bažnyčioje Berkšyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius