Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmas princo Harry interviu tapus tėčiu: „Labai didžiuojuosi savo žmona“

Jungtinė Karalystė švenčia – pirmadienį gimė britų princo Harry (34 m.) ir jo žmonos Sasekso hercogienės Meghan (37 m.) sūnus. Švenčia ir pirmagimio susilaukęs karališkosios šeimos narys, po žmonos gimdymo sutikęs duoti interviu žurnalistams.
Princas Harry po sūnaus gimimo neslėpė laimės
Princas Harry po sūnaus gimimo neslėpė laimės / „Scanpix“ nuotr.

Po gimdymo princas Harry davė interviu britų žiniasklaidai šalia Frogmoro rezidencijos Vindzore įsikūrusių namų. Jis džiaugėsi, kad kūdikis gimė visiškai sveikas, ir dėkojo žmonėms už palaikymą.

„Su džiaugsmu pranešu, kad aš ir Meghan šį rytą susilaukėme visiškai sveiko berniuko. Motina ir kūdikis jaučiasi nepaprastai gerai. Tai buvo nuostabiausia patirtis, kokią tik galėjau kada nors įsivaizduoti.

Aš labai didžiuojuosi savo žmona. Man yra sunkiai suprantama, kaip moterys tai įvykdo, bet mes abu esame visiškai pamaloninti ir dėkingi už visą meilę ir paramą, kurią kiekvienas mums siuntė. Tai buvo nuostabu, tad aš norėjau su visais pasidalinti savo jausmais“, – džiūgavo princas Harry.

Jis pridūrė, kad vis dar neišrinko vardo sūnui, ir atskleidė, kad gimdymas įvyko vėliau negu planuota. „Kūdikis gimė truputį per vėlai, todėl turėjome šiek tiek laiko pagalvoti apie vardą“, – sakė Harry.

Princas taip sakė, kad per artimiausias dienas su Meghan planuoja paskelbti dar vieną oficialų pranešimą, kad kiekvienas galėtų pamatyti karališkąjį kūdikį.

Žurnalistams pastebėjus, kad princas Harry negali nustoti šypsotis, nes, matyt, vis dar sunku atsigauti po gimdymo, princas šmaikštavo: „Nesu dalyvavęs daugelyje gimdymų, šis yra mano pirmasis (juokiasi). Tik galiu pakartoti, kad neapsakomai didžiuojuosi savo žmona. Kaip pasakytų kiekvienas tėvas, šis mažylis yra tiesiog mielumo įsikūnijimas ir aš esu neįtikėtinai laimingas.“

VIDEO: Per pirmajį savo kaip tėčio interviu princas Harry nesiliovė šypsotis: Meghan Markle ir kūdikis jaučiasi labai gerai

Dar prieš kurį laiką savo oficialioje „Instagram“ paskyroje Meghan ir Harry paskelbė norintys privataus gimdymo. Todėl iškart po gimdymo jie nepasirodė su kūdikiu viešai kaip princas Williamas ir Kate Middleton, taip nutraukdami šią karališkąją tradiciją.

Britų princas Harry ir jo žmona Sasekso hercogienė Meghan pirmagimio susilaukė pirmadienio rytą. Berniukas gimė sverdamas 3,260 kg.

Pirmagimio lytis buvo staigmena tiek princui, tiek Meghan. Jie priėmė sprendimą nežinoti, ar tai bus mergaitė, ar berniukas, iki pat gimdymo. Dabar jau aišku, kad porai gimė berniukas.

Ką tik gimęs vaikelis iš karto užėmė septintą vietą eilėje į Jungtinės Karalystės sostą – po savo senelio princo Charleso, dėdės princo Williamo, jo trijų vaikų ir savo paties tėčio Harry.

Tačiau nors gimė karališkoje šeimoje, vis tik princo titulas kūdikiui nesuteiktas: jis tiesiog per toli eilėje į sostą, kad galėtų vadintis Jo Karališkąja Didenybe. Sūnus bus vadinamas Dumbartono grafu – pagal princui Harry priklausantį žemesnio rango titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius