-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmasis žvilgsnis į Natalie Portman vestuves: kukli ir laiminga baltoji gulbė

Intymioje žydiškoje ceremonijoje su mylimuoju choreografu Benjaminu Millepiedu (35) susituokusi aktorė Natalie Portman (31) svarbiausiai savo dienai pasirinko palyginti kuklią vestuvinę suknelę.
Benjaminas Millepiedas ir Natalie Portman
Benjaminas Millepiedas ir Natalie Portman / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau nuotaka vestuvių dieną švytėjo laime ir be didelės iškirptės ar įmantrių raukinių – nuo jos veido nedingo šypsena nė akimirkai. N.Portman sukosi šokio sūkuryje su jau teisėtu savo vyru, maloniai bendravo su svečiais. Iškilmėms aktorė pasirinko žavią, bet paprastą „Rodarte“ suknelę žemiau kelių, uždengta krūtine ir ilgomis rankovėmis.

Pirmąsias N.Portman ir B.Millepiedo vestuvių ceremonijos nuotraukas pamatyti galite paspaudę čia.

Oficialioji dalis šeštadienį vyko pagal žydiškas tradicijas, šventėje dalyvavo 60 poros artimiausių žmonių. Svečių gretose buvo žinių vedėja Diane Sawyer su vyru, režisieriumi Mike‘u Nicholsu, verslininkė ir modelis Ivanka Trump, aktoriai Macaulay Culkinas ir Rashida Jones. Prie altoriaus jaunieji žengė jau nusileidus vakarui, jiems grojo muzikantų ansamblis.

Beje, N.Portman, kuri yra tikra veganė nuo 2009-ųjų, svečiams surengė vegetariškas vaišes. Pasak vieno svečių, pasibaigus oficialiajai daliai svečius iki pusės trijų ryto linksmino didžėjus, grojęs hiphopo muziką.

N.Portman ir B.Millepiedas susipažino 2010-ųjų filmo „Juodoji gulbė“, kuriame aktorė atliko pagrindinį vaidmenį, filmavimo aikštelėje. Jie susižadėjo 2010-ųjų gruodį. Laimėjusi „Oskarą“ už šį vaidmenį aktorė dėkojo būtent mylimajam, sakydama, kad jai jis suteikė „svarbiausią vaidmenį gyvenime“. Poros sūnus Alephas gimė 2011-ųjų birželį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius