-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Playboy“ zuikutis prisiminė pirmąją naktį su H.Hefneriu: „Ji buvo traumuojanti“

Buvęs „Playboy“ zuikutis ir realybės šou „The Girls Next Door“ žvaigždė Holly Madison pirmą kartą su Hugh Hefneriu apibūdino kaip „traumuojančią“ patirtį. Apie tai ji papasakojo duodama interviu.
Holly Madison, Hugh Hefneris, Bridget Marquardt
Holly Madison, Hugh Hefneris, Bridget Marquardt / „Scanpix“ nuotr.

„Aš buvau sugniuždyta, – neseniai tinklalaidėje „Power: Hugh Hefner“ pasakojo 41-erių Holly Madison. – Jis tiesiogine žodžio prasme užspaudė mane. Po to, kai tai atsitiko, aš apgailestavau ir susigėdau, ir tai padarė man didesnį emocinį poveikį, nei maniau.“

„Girls Next Door“ senbuvė, kuri 2001–2008 m. draugavo su velioniu „Playboy“ įkūrėju, prisiminė, kad vieną vakarą buvo išėjusi į klubą, o vėliau kartu su grupe kitų merginų nuvyko į „Playboy“ vilą su H.Hefneriu, kur reikalai paaštrėjo, rašo pagesix.com.

„Aš nebūtinai tikėjausi, kad tą naktį mylėsimės. Maniau, kad tai labiau bus kaip pirmasis pasimatymas, nors akivaizdu, jog tai nėra labai tradicinis pirmasis pasimatymas, – pasakojo H.Madison. – Maniau, kad tai bus toks pasimatymas, kai pamatysiu, kas vyksta, ir jei nesijausiu patogiai, neprivalėsiu ko nors daryti bei galėsiu nuspręsti, ar eiti į antrąjį pasimatymą, ar ne.“

Nors tuo metu Holly žavėjosi H.Hefneriu, jai „kėlė siaubą“ tai, kad visos kitos merginos žinos, jog ji miegojo su juo.

„Maniau, kad jis tikrai protingas, lygiavausi į jį, man jis patiko, ir nebuvo taip, kad mintis apie galimą seksą su juo mane atstumtų. Žinau, kad tai nėra būdinga daugeliui žmonių, nes kai kurių reakcijos būna: „O, jis senas žmogus, tai šlykštu.“

Už mano komforto zonos buvo labiau kitas akcentas, tas jausmas, kad „oho, gerai, tai atsitiko. Bet visi žino, kad tai atsitiko“. Staiga pajutau, kad visi apie mane sužinos, ir tai mane išgąsdino“, – prisipažino H.Madison.

Vida Press nuotr./Hugh Hefneris, Holly Madison, Brid​get Marquardt, Kendra Wilkinson
Vida Press nuotr./Hugh Hefneris, Holly Madison, Brid​get Marquardt, Kendra Wilkinson

Todėl Holly teigė tam tikra prasme besijautusi priversta tą naktį pasilikti viloje ir iš to, kas įvyko, išpešti tam tikros naudos, nors iš tikrųjų norėjo išeiti.

„Jaučiausi taip: „Laiko neatsuksi, todėl galbūt galėčiau gauti tai, dėl ko atėjau“, – pasakojo ji ir prisiminė, kad kitą rytą H.Hefneris leido jai įsikelti į vilą. – Įsikėliau ir gavau tai, ko norėjau, iš situacijos, dėl kurios turėjau užsitarnauti pagarbą.“

„Jaučiau, kad jei to nepadarysiu, mane tiesiog persekios ši patirtis“, – pridūrė moteris, tą naktį pavadinusi „traumuojančia“.

Beje, sausio mėnesį startuos A&E dokumentikos ciklas „Playboy“ paslaptys“ („Secrets of Playboy“). Jame H.Madison santykius su H.Hefneriu apibūdino kaip toksiškus.

„Jaučiausi taip, lyg būčiau patekusi į bjaurių dalykų ratą ir nežinojau, ką daryti. Pasiekiau tą tašką, kai patyriau spaudimą, buvau verčiama atrodyti lygiai taip pat kaip visos kitos“, – laidos anonse kalbėjo „Playboy“ zuikutis.

Primename, kad H.Hefneris mirė 2017 m. rugsėjį, būdamas 91-erių, nuo sepsio ir sustojus širdžiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius