-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plinta pavojingas šokio iššūkis: yra susižalojusių, kai lipa iš važiuojančios mašinos

Socialiniuose tinkluose įvairūs iššūkiai labai mėgstami ir plinta tarsi virusas. Tačiau kartais prisigalvojama tokių beprotiškų dalykų, kad net rizikuojama savo sveikata ar gyvybe. Pavyzdžiui, vykdant naujausią „In My Feelings“ iššūkį, per kurį reikia pradėti šokti pagal reperio Drake'o dainą išlipus iš važiuojančios mašinos.
„In My Feelings“ iššūkiui pasidavusios merginos
„In My Feelings“ iššūkiui pasidavusios merginos / Video kadrai
Temos: 1 Drake'as

„In My Feelings“ iššūkis visai nekaltai prasidėjo su reperio Drake'o daina tokiu pačiu pavadinimu, tačiau greitai transformavosi į beprotišką kvailystę, kai rizikuojama net gyvybe.

Šio iššūkio pradininku laikomas jaunas komikas Shiggy – jis pasirodžius naujajai Drake'o dainai tiesiog nusifilmavo šokantis pagal ją ir paragino kitus parodyti, kaip jie šoka.

#Mood : KEKE Do You Love Me ? ???????????? @champagnepapi #DoTheShiggy #InMyFeelings

A post shared by Shoker???? (@theshiggyshow) on

Nieko ekstremalaus Shiggy šokyje nebuvo – jis tiesiog šoko prie gatvės, o jam už nugaros pravažiavo kelios mašinos.

Bet internautai šį iššūkį interpretavo savaip – pamanė, kad būtų įdomiau, jeigu šokti pagal „In My Feelings“ pradėtų išlipę iš mašinos. Tuoj jau ir to buvo per mažai – imta šokti išlipus iš važiuojančios mašinos!

Kai kurie šį iššūkį įgyvendino šiek tiek pagalvoję apie saugumą – iš mašinos keleivio pusės išlipdavo jai sustojus, o tada eidavo šokdami ir mašina juos iš lėto sekdavo.

Bet kiti nutrūktgalviai apie saugumą pagalvojo tik po laiko... Kam šovė į galvą iš mašinos išlipti patiems ją vairuojant, kas išlipęs iš važiuojančios, kad ir nedideliu greičiu, mašinos nesuvaldė pusiausvyros, pargriuvo ir krito po ratais, o kai ką net ir partrenkė pravažiuojanti kita mašina, nes iššūkį sugalvota daryti judrioje gatvėje...

Štai keli labai nesėkmingai pasibaigę „In My Feelings“ iššūkiai:

Do not try this at home, kids!! ???? #inmyfeelings #InMyFeelingsChallenge

A post shared by KYNG MGMT ???? (@kyng_mgmt) on

„In My Feelings“ iššūkis pasklido po įvairias pasaulio šalis ir sukėlė daug eismo nesklandumų, dėl ko apie gresiančius pavojus perspėja vietos kelių policijos.

Kol kas šiam iššūkiui pasidavė mažiausiai 200 tūkst. žmonių, tarp jų – net nėščios moterys ar nuotakos. Tik daliai jų viskas baigiasi sėkmingai, o kiti prisidaro problemų arba sau, arba kitiems eismo dalyviams.

Masačiusetso policija įspėja žmones apie jiems gresiančius pavojus, taip tikėdamiesi atbaidyti nuo kvailo iššūkio, o Ispanijos policija grasina kriminalinio nusikaltimo inkriminavimu. Dubajuje jau trys žmonės buvo areštuoti, o Egiptas nusiteikęs dar griežčiau – tam, kas mėgins įgyvendinti šį iššūkį šios šalies gatvėse, gresia piniginė bauda ir metai už grotų.

Daugiau „In My Feelings“ iššūkiui pasidavusių internautų:

Did she just got in her feelings with Some Heels ????? . . #inmyfeelingschallenge

A post shared by Dance Chemistry (@dance.chemistry) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius