Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po kaltinimų narkotikų vartojimu Justinas Bieberis atskleidė sergantis Laimo liga

Pastaruoju metu atlikėjas Justinas Bieberis buvo atsidūręs nelabai malonių interneto trolių dėmesio centre – buvo kritikuojama 25-erių vaikino išvaizda ir teigiama, kad jis neva vartoja narkotikus. Tačiau J.Bieberis atskleidė, kad iš tiesų jam neseniai diagnozuota Laimo liga, sukeliama bakterijos, į žmogaus organizmą patekusios įkandus erkei, rašo „Daily Mail“.
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin / „Instagram“ nuotr.

Dainininkas instagrame pasidalijo žinute, kurioje taip pat prisipažino jau kurį laiką kovojantis su infekcine mononukleoze – ūmine virusine infekcija, pasireiškiančia karščiavimu, gerklės skausmu ir limfmazgių padidėjimu.

Apie savo sveikatos problemas J.Bieberis daugiau atskleis naujame 10 serijų dokumentiniame seriale, kurio premjera sausio 27 d. įvyks „YouTube“ platformoje.

„Kai daugelis žmonių vis sakė, jog Justinas Bieberis atrodo š**inai, vartoja metamfetaminą ir t.t., jiems nepavyko suprasti, kad man neseniai diagnozuota Laimo liga. Ne tik tai, bet buvau rimtai susirgęs lėtine mono (infekcine mononukleoze – red. past.), kuri turėjo įtakos mano odai, smegenų veiklai, energijos kiekiui ir bendrai sveikatai.

Apie tai smulkiau bus papasakota dokumentiniame seriale, kurį netrukus įkelsiu į „YouTube“. Sužinosite apie viską, su kuo kovojau ir ką ĮVEIKIAU. Pastarieji pora metų buvo nelengvi, tačiau šiuo metu esu tinkamai gydomas nuo šios kol kas dar neišgydomos ligos ir vėl sugrįšiu geresnės savijautos, nei kada nors buvau“, – trečiadienį rašė atlikėjas.

Netrukus po to J.Bieberis buvo pastebėtas viešumoje Beverli Hilse su savo sutuoktine modeliu Hailey Baldwin.

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Bieber
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Bieber

Išankstinėje dokumentinio serialo premjeroje dalyvavę užsienio naujienų portalo TMZ šaltiniai tikino, kad hito „Sorry“ atlikėjas atskleidė didžiąją 2019 metų dalį kovojęs su stipria depresija, tačiau tik po kurio laiko gydytojai suprato, kad viso to priežastis – jo organizmą užkariavusi Laimo liga.

Pasak „Daily Mail“, nėra žinoma, kada ir kur J.Bieberis pasigavo šią ligą, kuria taip pat serga modelis Bella Hadid bei atlikėjos Avril Lavigne ir Shania Twain.

Pernai Niujorke ir Los Andžele laiką su žmona H.Baldwin leidęs J.Bieberis paparacų buvo įamžintas prislėgtas. Vasarį „People“ pranešė, kad žvaigždė pradėjo gydytis depresiją, o po mėnesio apie savo būklę instagrame informavo gerbėjus.

„Tik norėjau jums pranešti ir viliuosi, kad tai, ką pats išgyvenu, jums yra pažįstama. Daug kentėjau. Jaučiuosi itin atitolęs ir keistai. Dievas yra ištikimas ir jūsų maldos tikrai veikia“, – rašė jis.

VIDEO: #BIEBER2020

Na o rudens pradžioje dar viename itin atvirame įraše J.Bieberis atskleidė vis dėlto besigėdijantis savo praeities. Jis teigė: „13 metų berniukas iš mažo miestelio buvo garbinamas visame pasaulyje. Milijonai žmonių man kartojo, kaip labai jie mane myli, koks šaunus aš esu. Būdamas jaunas tokius dalykus girdėjau gana dažnai, ir iš tikrųjų pradėjau tuo tikėti. Visi viską darė dėl manęs, todėl aš niekada taip ir neišmokau atsakomybės (...).

Aš priėmiau visus blogiausius sprendimus, kokius tik galite įsivaizduoti, ir nuo paties mylimiausio ir visame pasaulyje dievinamo paauglio nusiritau iki pat labiausiai išjuokiamo, smerkiamo ir nekenčiamo žmogaus pasaulyje. Būdavo labai sunku išlipti iš lovos rytais... Kai atrodo, kad viena bėda atsiranda po kitos, o kur dar kitos problemos... Kartais atrodė, kad tai atves iki taško, kai tu daugiau nebenorėsi gyventi. Kai jauti, kad niekas daugiau nepasikeis.

(…) Man prireikė metų, kad galėčiau atsigauti dėl visų šių tragiškų sprendimų, pataisyti sugadintus santykius ir pakeisti įpročius. Laimei, Dievas apdovanojo mane nepaprastais žmonėmis, kurie mane myli. Šiuo metu aš išgyvenu geriausią laikotarpį savo gyvenime – SANTUOKĄ!!“

Vida Press nuotr./Dainininkas Justinas Bieberis ir modelis Hailey Baldwin
Vida Press nuotr./Dainininkas Justinas Bieberis ir modelis Hailey Baldwin

Netrukus po to paparacai J.Bieberį užfiksavo verkiantį viešumoje. Gerbėjai dėl ankstesnių emocionalių ir itin atvirų prisipažinimų manė, kad jų dievaitis palūžo. Tačiau, kaip atskleidžiama dokumentiniame seriale, J.Bieberis tuo metu sirgo depresija, atsiradusia dėl Laimo ligos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius