-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po mažiau nei vienerių metų draugystės susižadėjo K.Kardashian ir T.Barkeris

Realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė Kourtney Kardashian ir Travisas Barkeris žengė porai svarbų žingsnį – susižadėjo. Žavios akimirkos nuotraukomis moteris pasidalijo socialinio tinklo paskyroje.
Travisas Barkeris ir Kourtney Kardashian
Travisas Barkeris ir Kourtney Kardashian / Vida Press nuotr.

Artimiausi šeimos nariai, bičiuliai ir gerbėjai kaip reikiant nustebo, kai realybės šou žvaigždės Kourtney Kardashian instagrame išvydo jos ir Traviso nuotrauką, kurioje porą supo rožės, žvakės ir paslaptingasis prierašas „Amžinai“.

Vis dėlto iš komentarų ir iš tviskančio žiedo ant Kourtney piršto paaiškėjo, kad pora susižadėjo.

Beje, T.Barkerio sūnus savo „Instagram“ story pasidalino greitu vaizdo įrašu, sveikindamas porą su geromis naujienomis.

„Aš labai džiaugiuosi už jus“, – rašė Landonas Asheris Barkeris ir pridūrė: „Myliu jus“.

Pasak TMZ, kuris pirmasis pranešė apie sužadėtuves, Barkeris moters rankos paprašė Montecito mieste, Kalifornijoje esančio viešbučio paplūdimyje. Prieš atsitūpdamas ant vieno kelio ir iškeldamas klausimą, muzikantas suplanavo gėlių kompoziciją.

15min primena, kad apie poros santykius buvo pranešta šių metų pradžioje. Pirmosios kalbos apie naujus jausmus pasklido Kourtney ir Travisą pastebėjus laiką leidžiančius Palm Springse.

„Tai gana nauja“, – sakė šaltinis ir pridūrė, kad K.Kardashian ir T.Barkeris susitikinėja tik apie „mėnesį ar du“.

Vida Press nuotr./Kourtney Kardashian ir Travisas Barkeris
Vida Press nuotr./Kourtney Kardashian ir Travisas Barkeris

Kad drauge leidžia laiką, ir ne bet kur, o pas pačią Kris Jenner, įrodo ir naujausios poros nuotraukos. „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė pasidalijo akimirkomis iš dienos, praleistos pas mamą jos namuose. Netrukus po to panašiomis fotografijomis, kuriame įamžintas toks pat fonas ir kraštovaizdis, pasidalijo ir grupės „blink-182“ būgnininkas.

Tai nepraslydo pro akis dėmesingiems abiejų žmonių gerbėjams, įsitikinusiems dėl naujos poros. Vėliau šį faktą „E! News“ patvirtino ir šaltinis: „Jie kartu buvo Palm Springse“.

Tai yra pirmosios Kourtney sužadėtuvės, tačiau ji dalijasi savo trimis vaikais Scotu Disicku – 11 metų Masonu, 9 metų Penelope ir 6 metų Reignu. Tuo metu Barkeris 2001–2002 m. buvo vedęs Melissa Kennedy, o su Shanna Moakler, su kuria santuokoje išbuvo 2004–2008 m., dalijasi podukra Atiana (22), sūnumi Landonu (17) ir dukra Alabama (15).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius