-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po milijardieriaus – reperis: Rihanna susitikinėja su Švedijoje kalėjusiu A$AP Rocky

Neseniai santykius su milijardieriumi iš Saudo Arabijos nutraukusi dainininkė Rihanna (31) vieniša ilgai nebuvo. Kaip teigiama, žinoma atlikėja susitikinėja su kitu garsiu muzikos pasaulio atstovu – bendraamžiu reperiu A$AP Rocky, pranešė „The Sun“.
Dainininkai Rihanna ir A$AP Rocky
Dainininkai Rihanna ir A$AP Rocky / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Vos prieš kelias savaites Rihanna nutraukė, kaip rašoma, trejus metus trukusią draugystę su milijardieriumi Hassanu Jameelu. Netrukus po to „Diamonds“ atlikėja buvo pastebėta renginyje, kuriame taip pat dalyvavo Drake’as – kitas buvęs scenos personos mylimasis.

Žinoma, netrukus pasklido kalbos, kad Rihanna ir Drake’as atnaujino santykius, tačiau šią informaciją paneigti suskubo jos šaltiniai.

Tačiau Rihanna, kaip rašo užsienio spauda, galimai nusižiūrėjo kitą reperį – 31-erių A$AP Rocky. Tiesa, pora jau anksčiau buvo įplieskusi kalbas apie tarp jų užsimezgusius romantiškus santykius, kai 2013-aisiais juodu buvo pastebėti privačiame klube „Soho House“.

„Juodu žaidė biliardą ir laiką leido prie laiptų. Jie nesibučiavo ir nedarė kažko panašaus, bet atrodė labai draugiški“, – tada pasakojo porą matęs liudininkas.

Vida Press nuotr./Rihanna ir A$AP Rocky
Vida Press nuotr./Rihanna ir A$AP Rocky

Atrodo, prieš kelis metus kartu šiek tiek laiko praleidę muzikantai nusprendė atnaujinti santykius. „The Sun“ šaltiniai pasakojo ne kartą šį mėnesį matę juodu drauge Niujorke.

„Per kelionę į Niujorką jie dalijosi viešbučio liukso kambarį, – pasakojo liudininkas, pridūręs, kad Rihanna santykiams etiketės kol kas klijuoti neskuba, nes visai neseniai ji išsiskyrė su H.Jameelu. – Juodu mėgaujasi vienas kito draugija ir niekur neskuba.“

„Jųdviejų santykiai labai kasdieniški ir ji kol kas negalvoja apie tai, ar norėtų kurti ateitį su Rocky. Ji – ką tik išsiskyrusi besilinksminanti mergina“, – tęsė šaltinis.

Reperis A$AP Rocky anksčiau susitikinėjo su modeliu Kendall Jenner (24).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius