Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po praėjusių metų fiasko Mariah Carey grįžo į Taimso aikštę: koncertą sustabdė dėl arbatos

Praėjusiais metais Mariah Carey Naujuosius pasitiko ne itin vykusiu pasirodymu per specialią televizijos ABC transliaciją „Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest“ iš Niujorko Taimso aikštės. Visgi po metų pertraukos į tą pačią sceną grįžusi atlikėja pasistengė ištaisyti šią klaidą.
Mariah Carey
Mariah Carey / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusiais metais per tiesioginį dainininkės pasirodymą Taimso aikštėje būta techninių problemų. Netrukus Mariah net liovėsi dainuoti savo dainą „Emotions“ ir pasakė žiūrovams užbaigti žodžius vietoje jos.

Tai sukėlė didžiulį pasipiktinimą, o netrukus užsienio žiniasklaidoje mirgėjo skandalingiausios antraštės. Po kelių dienų atsiprašė ir atlikėja, patikinusi, kad prastą pasirodymą lėmė tik techninės problemos.

Tuomet paklausta, ar šitokia patirtis jos neatbaidys dainuoti gyvai tiesioginiuose televizijos renginiuose, dainininkė atsakė: „Tai nesustabdys manęs nuo gyvų renginių ateityje. Bet aš taip nebepasitikėsiu kitais, kas nėra iš mano pačios komandos.“

Akivaizdu, kad Mariah Carey pasimokė, mat šių metų pasirodymas sužavėjo milijonus žiūrovų. Tiesa, ir šiais metais atlikėja pasistengė, kad žiniasklaida turėtų, ką rašyti.

Kaip skelbia užsienio naujienų portalai, Mariah nebūtų Mariah, jei jos pasirodymų nelydėtų dramos. Atlikusi dainą „Vision of Love“ dainininkė sustabdė koncertą ir paprašė „karštos arbatos“, ir nebuvo labai patenkinta, kai niekas į jos prašymą nesureagavo.

„Man žadėjo, kad gausiu karštos arbatos. Ak, tai tragedija. Na gerai, jeigu niekas negalite atnešti, tikriausiai būsiu kaip visi be karštos arbatos“, – scenoje kalbėjo atlikėja. Tokį jos prašymą galima suprasti, mat tuo metu Niujorke spaudė nemažas šaltukas, apsunkinęs Mariah dainavimą.

Po antrosios ir paskutinės dainos „Hero“, Mariah Carey pasitiko ovacijos, o laidų vedėjui Ryanui Seacrestui ji atskleidė, kad šį kartą pasirodyti sekėsi žymiai geriau.

VIDEO: (Full HD)Mariah Carey - New Year's Eve 2018 performance & no hot tea

Tiesa, vėliau M.Carey prašymas buvo išpildytas. Po kelių valandų socialiniuose tinkluose atsidūrė nuotrauka, kur ji pozuoja su karštu arbatos puodeliu.

„Radau savo arbatą“, – po nuotrauka komentavo atlikėja. Komentatoriai spėliojo, kad tokiu būdu Mariah bandė atkeršyti prodiuseriams už praėjusių metų pasirodymą.

Found my tea! ☕

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius