Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pralaimėtos bylos – smūgis karjerai: J.Deppas priverstas pasitraukti iš „Hario Poterio“ priešistorės

Praėjus kelioms dienoms po to, kai Johnny Deppas pralaimėjo bylą prieš britų bulvarinį laikraštį „The Sun“, parašiusį apie tai, kad aktorius mušė savo buvusią žmoną, paaiškėjo, kad jo nebeišvysime „Fantastinių gyvūnų“ filmų serijoje. Laiške savo gerbėjams aktorius teigia, kad buvo „paprašytas atsistatydinti“ iš Gelerto Grindelvaldo vaidmens ir sutiko su šiuo prašymu.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / Kadras iš filmo ir Vida Press nuotr.

„Warner Bros“ studija patvirtino J.Deppo pasitraukimą ir pranešė, kad jo kurtam vaidmeniui „Hario Poterio“ priešistorėje bus ieškomas kitas aktorius.

„Dėkojame Johnny už visą jo darbą filmuose iki šiol“, – teigiama kino studijos pranešime.

Kadras iš filmo/Johnny Deppas filme „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo nusikaltimai“
Kadras iš filmo/Johnny Deppas filme „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo nusikaltimai“

Kaip rašoma BBC, 57-erių J.Deppas padavė į teismą „The Sun“ laikraštį dėl 2018 metais išspausdinto straipsnio, kuriame jis buvo kaltinamas mušęs savo buvusią žmoną Amber Heard.

Kiek anksčiau šią savaitę aukštojo teismo teisėjas Andrew Nicolas paskelbė, kad minėtas „The Sun“ straipsnis yra „iš esmės teisingas“.

Tiesa, J.Deppas neketina nusileisti ir ruošiasi teikti apeliaciją. Instagrame paskelbtame savo laiške jis teigia, kad teismo sprendimas „nepakeis jo kovos sakant tiesą“.

Pateikiame pilną aktoriaus laišką:

„Atsižvelgdamas į naujausius įvykius, norėčiau pateikti šį trumpą pareiškimą.

Pirmiausia norėčiau padėkoti visiems, kurie apdovanojo mane palaikymu ir lojalumu. Per pastarąsias dienas aš buvau sujaudintas daugybės laiškų, kupinų meilės ir rūpesčio.

Antra, noriu jums pranešti, kad „Warner Bros“ paprašė atsistatydinti iš Grindelvaldo vaidmens „Fantastiniuose gyvūnuose“. Aš tai gerbiau ir sutikau su prašymu.

Galiausiai noriu pasakyti tai: siurrealistinis Jungtinės Karalystės teismo sprendimas nepakeis mano kovos sakant tiesą ir aš patvirtinu, kad planuoju teikti apeliaciją.

Mano ryžtas tebėra tvirtas ir ketinu įrodyti, kad man pateikti kaltinimai yra melagingi. Mano gyvenimas ir karjera nebus apibrėžti šio momento.

Ačiū kad skaitėte. Pagarbiai, Johnny Deppas.“

J.Deppas „Hario Poterio“ priešistorėje pirmąkart pasirodė 2016-aisiais, pirmoje jos dalyje „Fantastiniai gyvūnai ir kur juos rasti“. 2018-aisiais Gelerto Grindelvaldo vaidmenį jis pakartojo antroje minėtos filmų serijos dalyje „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo piktadarystės“.

Pasak „Warner Bros“, trečioji serijos dalis šiuo metu yra kuriama ir turėtų pasirodyti 2022-ųjų vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius