Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pusantrų metų trukusios santuokos skiriasi Lenny Kravitzo dukra Zoe

Dainininko Lenny Kravitzo duktė Zoe (32) ir Karlas Glusmanas (33) po beveik dvejų metų santuokos nusprendė pasukti skirtingais keliais, praneša „Mirror“.
Zoe Kravitz su vyru Karlu Glusmanu
Zoe Kravitz su vyru Karlu Glusmanu / „Scanpix“ nuotr.

Prabėgus 18-ai mėnesių nuo jųdviejų su K.Glusmanu vestuvių, Z.Kravitz užpildė skyrybų prašymą. Vieni šaltiniai skelbia, kad pora oficialiai ryšius nutraukė dar prieš Kalėdas, kiti kaip svarbią datą įvardija jau pošventinį laikotarpį.

32-ejų aktorė, roko legendos Lenny Kravitzo dukra Zoe su K.Glusmanu buvo poruojama nuo 2016-ųjų, o vestuvinius žiedus sumainė 2019-aisiais.

„Scanpix“/AP nuotr./Zoe Kravitz
„Scanpix“/AP nuotr./Zoe Kravitz

Portalas primena, kad apie sužadėtuves serialo „Nekaltas melas“ žvaigždė pranešė lapkritį. Mergina teigė, kad dar niekam apie džiugią naujieną nebuvo pranešusi. Sužadėtuvėmis su visu pasauliu nenorėjo dalintis, o atvirkščiai, norėjo išlaikyti privatumą.

Tiesa, K.Glusmanas sakė, kad merginos rankos ketino paprašyti Paryžiuje, tačiau svarbi akimirka persikėlė į svetainę. Įtemptas vaikino grafikas sujaukė visus planus. Vyras taip pat buvo įsitikinęs, kad tuo metu buvo šiek tiek išgėręs.

Visgi toks pasipiršimas aktorei net labai patiko. Patį momentą apibūdino kaip raminantį, o vyro žingsnį „Puikiai įgyvendintu“. „Aš dievinu, kad tai nebuvo joks prašmatnus planas Paryžiuje. Tai buvo namie, su treninginėmis kelnėmis“, – svarbų momentą prisimena mergina.

Vestuvių šventėje pasirodė daug žinomų veidų. Jaunavedžių pasveikinti atvyko neseniai apie savo santykius paskelbusios Cara Delevingne ir aktorė Ashley Benson, serialo „Nekaltas melas“ kolegė Nicole Kidman su vyru Keithu Urbanu, aktoriai Denzelis Washingtonas, Reese Witherspoon, Eddie Redmayne'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius