Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po slaptų Jennifer Aniston ir Brado Pitto pasimatymų tarp poros vėl užgimė romantiški jausmai?

Aktoriai Jennifer Aniston (50) ir Bradas Pittas (56), rodos, atnaujino ne tik draugystę, bet ir romantiškus santykius. Teigiama, kad po susitikimo Ekrano aktorių gildijos apdovanojimuose juodu buvo nuėję į kelis slaptus pasimatymus, rašo Metro.co.uk.
Bradas Pittas ir Jennifer Aniston
Bradas Pittas ir Jennifer Aniston / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Būtina priminti, kad J.Aniston ir B.Pittas kadaise buvo vyras ir žmona – 2000-aisiais juodu atšoko vestuves. Deja, ilgai šeiminiu gyvenimu pora nepasidžiaugė, mat 2005-aisiais aktoriai išsiskyrė.

Kalbama, kad skyrybų priežastis – B.Pitto romanas su Angelina Jolie, su kuria jis susipažino kino juostos „Ponas ir ponia Smitai“ filmavimo aikštelėje. Ne paslaptis, kad, iširus santuokai su J.Aniston, jis pradėjo draugauti su A.Jolie.

Po septynerių kartu praleistų metų, per kuriuos pora susilaukė ar įsivaikino iš viso šešis vaikus, aktoriai nusprendė susituokti. A.Jolie ir B.Pittas amžiną meilę 2014-aisiais prisiekė privačioje ceremonijoje Prancūzijoje. Po poros metų juodu pranešė sukantys skirtingais keliais.

Šiuo metu skyrybų procesas vis dar vyksta, mat buvę sutuoktiniai negali nuspręsti, kam atiteks vaikų globa.

Vida Press nuotr./Bradas Pittas ir Jennifer Aniston (2000 m.)
Vida Press nuotr./Bradas Pittas ir Jennifer Aniston (2000 m.)

Tačiau dabar, Holivudo žvaigždėms artimo šaltinio teigimu, tarp J.Aniston ir B.Pitto vėl įsiplieskė romantiškų jausmų liepsnelė. Rašoma, kad aktoriai jau spėjo nueiti ir į „mažiausiai penkis pasimatymus“ ir nesistengia kovoti su atgimusia meile.

„Nemanau, kad ji kada nors liovėsi jį mylėjusi, net jei jos širdis ir buvo sudaužyta jam pabėgus pas Angeliną Jolie. Prireikė laiko, tačiau ji atleido jam už viską – atleidimas yra labai svarbus, norint jiems judėti į priekį“, – apie J.Aniston pasakojo šaltinis.

„Jis kalba tik apie Jen. Jie atnaujino romantiškus santykius ir tokių laimingų jų nemačiau jau seniai“, – tęsė šaltinis.

J.Aniston apdovanojimuose, kur sukiojosi būriai fotografų, sutiktą buvusį mylimąjį apkabino ir pabučiavo, o tai itin pradžiugino poros gerbėjus. Socialiniuose tinkluose jie svarstė, kad aktoriai, susipažinę filmuodamiesi seriale „Draugai“, neilgai trukus vėl taps pora. Rodos, internautai neklydo.

Susitikę juodu džiaugėsi, trumpai pasikalbėjo ir išsiskyrė. Prieš tai B.Pittas buvo įamžintas užkulisiuose su didžiuliu susidomėjimu stebintis apdovanojimą atsiimančios J.Aniston kalbą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius