Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos ataskaita: paauglė 1986 m. teigė patyrusi Sylvesterio Stallone seksualinę prievartą

Garsus aktorius, filmų „Rokis“ („Rocky“) žvaigždė Sylvesteris Stallone (71 m.) 1986 metais sulaukė šešiolikmetės merginos kaltinimų dėl seksualinės prievartos, rašo „The Daily Mail“, ketvirtadienį paviešinęs to meto policijos ataskaitą. Legendinę kino žvaigždę iš praeities atsivijusį skandalą suskubo gesinti aktoriaus atstovė.
Sylvesteris Stallone
Sylvesteris Stallone / „Scanpix“/AP nuotr.

Anot ataskaitos, S.Stallone, kuriam tuo metu buvo 40 metų, prieš neįvardijamą merginą kartu su savo apsauginiu, dabar jau mirusiu Michaeliu De Luca, panaudojo seksualinę prievartą 1986 metų liepą savo viešbučio kambaryje Las Vegase.

Į Las Vegaso policiją kiek vėliau po šio incidento kreipėsi vienas iš viešbučio darbuotojų. Anuomet pareigūnams suradus merginą, ji jiems atskleidė visas to vakaro detales, tačiau bijodama išgirstų grasinimų, kaltinimus ji atsiėmė, tad byla taip ir nebuvo pradėta.

„Scanpix“ nuotr./Sylvesteris Stallone
„Scanpix“ nuotr./Sylvesteris Stallone

Kaip tuomet pareigūnams pasakojo mergina, Las Vegaso viešbutyje su Sylvesteriu Stallone ji susipažino aktoriui filmuojantis juostoje „Per viršų“ (angl. „Over the top“). Mergina kartu su drauge paprašė jo autografo.

Vėliau viešbučio vestibiulyje aktoriaus apsauginis Michaelis De Luca, kuriam tuo metu buvo 27-eri, pasiūlė merginai apsilankyti aktoriaus kambaryje ir davęs jai kambario raktą liepė kuo greičiau lipti į viršų.

Užlipusi į 27-ąjį viešbučio aukštą mergina koridoriuje susitiko su S.Stallone ir jo apsauginiu, visi jie nuėjo į viešbučio kambarį.

Kaip pasakojo mergina, ji kartu su garsiu aktoriumi nuėjo į miegamąjį, tačiau, anot paauglės, „iš tiesų sekso nebuvo“. Tuo metu apsauginis buvo vonios kambaryje. Vėliau aktorius merginos paklausė, ar ji kada yra mylėjusis su dviem vyrais, jai atsakius neigiamai, S.Stallone nuėjo į vonią ir atsivedė savo apsauginį.

Tuomet, merginos teigimu, S.Stallone paklausė savo apsauginio, ar jis nenorėtų „dabar gauti oralinio“. Po šių žodžių, anot policijos ataskaitos, Michaelis De Luca paėmė merginai už galvos ir niekingai ja pasinaudojo. Po keleto minučių merginą apsauginis privertė su juo ir pasimylėti.

Po to, kaip nurodoma ataskaitoje, S.Stallone galimai priėjo prie merginos ir ranka paėmęs ją už galvos, taip pat privertė su juo užsiimti oraliniu seksu.

Merginai apsirengus, anot ataskaitos, S.Stallone pagrasino su ja susidorosiąs, jei ji kada nors nuspręs apie tai kam nors pasakyti.

Toliau policijos ataskaitoje nurodoma, kad merginos teigimu, ji su apsauginiu mylėtis nenorėjo, tačiau incidento metu „jautė neturinti kitos išeities“.

Vis dėlto, vėliau policijai paklausus, ar ji norėtų pateikti kaltinimus, šešiolikmetė atsakė: „Man gėda ir aš jaučiuosi pažeminta, tačiau kaltinimų pateikti nenoriu. Aš bijau ir apie tai kalbėti daugiau nenoriu“.

Vėliau mergina pasirašė, kad kaltinimų nekelia, tad byla taip ir nebuvo pradėta.

Gautos ataskaitos autentiškumą „Daily Mail“ patvirtino šiuo metu jau baigęs tarnybą detektyvas Johnas Samolovitchius, kuris tuo metu buvo Las Vegaso policijos seksualinės prievartos padalinio vadovas.

Vadina melu

Aktoriaus S.Stallone atstovė Michelle Bega suskubo gesinti kilusį skandalą: „Tai absurdiška, kategoriškai melaginga istorija. Niekas negirdėjo apie šią istoriją iki šiandienos, įskaitant ir poną Stallone. Su ponu Stallone dėl šio įvykio policija niekada nebuvo susisiekusi.“

Smurtas: kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Policijos komisariatai
Tel.: 112
LR Vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus įstaiga
Nemokama linija:
Tel.: 8 800 01230, 8 5 210 7176
Savivaldybių Vaiko teisių apsaugos tarnybos skyriai
Vilniuje:
Tel.: 8 5 211 2023, 8 5 211 2567
Emocinė pagalba vaikams
„Vaikų linija“
Kasdien (11-23 val.):
Tel.: 116 111
www.vaikulinija.lt
Emocinė pagalba jaunimui
„Jaunimo linija“
Visą parą:
Tel.: 8 800 28 888
www.jaunimolinija.lt
Emocinė pagalba suaugusiems
„Vilties linija“
Visą parą:
Tel.: 116 123
www.viltieslinija.lt
Emocinė pagalba moterims
„Pagalbos moterims linija“
Visą parą:
Tel.: 8 800 66 366
www.moters-pagalba.lt
Emocinė pagalba rusakalbiams
„Linija Doverija“
Darbo dienomis (16-20 val.):
Tel.: 8 800 77 277

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius