-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Popkaralaitis Justinas Bieberis apie seksą, svaigalus ir vakarėlius: „Aš nebe vaikas“

Kovo pirmąją 18-os metų sulauksiantis Justinas Bieberis užsienio žiniasklaidos jau drąsiai tituluojamas popkaralaičiu ar net princu. Nusifotografavęs vasario „V“ žurnalo viršeliui jaunas atlikėjas leidiniui paatviravo net apie tokius intymius dalykus kaip seksas, svaigalai ir religingumas.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Žmonės privalo žinoti, kad aš nebe vaikas. Žinoma, aš nesu visiškai suaugęs, vis dar mokausi“, – sakė 17-metis. J.Bieberis paaiškino, kad neketina tyčia priešintis tam įvaizdžiui, kokį susikūrę jo gerbėjai. „Nebus taip, kad tyčia eisiu į klubus ir linksminsiuos iki ryto, demonstruosiu alkoholį rankoje. Taip gali būti, bet tai nutiks savo laiku, natūraliai, o ne dėl kitų“, – sakė vaikinas.

Kaip geras berniukas garsėjantis J.Bieberis teigė kol kas neketinantis savo dainose pereitė prie aštresnių temų. „Nenoriu pradėti dainuoti apie tokius dalykus kaip seksas, narkotikai ar pradėti keiktis. Man patinka meilė, o kai tapsiu kiek vyresnis, galbūt patiks ir mylėtis. Tačiau noriu būti toks atlikėjas, kurį žmonės gerbtų“, – tikino jis.

Nors neseniai J.Bieberis ant kojos išsitatuiravo Jėzaus Kristaus veidą, jis sakė nesąs religingas. „Nelaikau savęs religingu. Esu dvasingas, tačiau ilgą laiką nebuvau bažnyčioje. Tikiu, kad Jėzus mirė ant kryžiaus už mano nuodėmes. Tikiu, kad Jis suteikė gyvenime man tokį kelią ir už tai visuomet turiu būti Jam dėkingas. Kai kurie religingi žmonės yra pasimetę, jie eina į bažnyčią tik tam, kad eitų. Nenoriu būti nepagarbus – kiekvienam savo paguoda, tačiau aš stengiuosi tiesiog daugiau melstis ir kalbėtis su Dievu. Tam neprivalau eiti į bažnyčią“, – aiškino kanadietis.

Žurnalui „V“ J.Bieberis taip pat papasakojo mėgstantis ir mokantis boksuotis, mat šio dalyko jį mokė tėvas.

Žino apie „nekentėjus“ ir trokšta būti geriausiu

„Būsiu atviras – esu jaunas ir nesu toks disciplinuotas kaip turėčiau būti. Jei turiu laisvadienį, turėčiau būti šokių studijoje, bet užuot ten ėjęs leidžiu laiką su draugais. Tačiau sulaukęs 20-ies, neabejoju, turėsiu susiimti ir dirbti taip pat sunkiai kaip kiti atlikėjai. Noriu būti savo srities geriausias. Noriu būti geriausias pasaulyje. Man nepakanka to, kad žmonės mane laiko paaugliu-sensacija. Noriu suaugti ir tapti geriausiu“, – užtikrintai kalbėjo paauglys.

J.Bieberis sakė žinantis, kad daug žmonių teigia jo nekenčiantys net negirdėję jo dainų. „Jie nekenčia manęs, nes jiems nepatinka vien idėja apie tokį žmogų. Aš jaunas, išvaizdus – nenoriu atrodyti pasipūtęs, tačiau jie mano, kad patekau į muzikos industriją vien dėl to. Jaučiu, kad kuo daugiau savęs atiduosiu, tuo daugiau žmonių supras, kad mano muzika gera. Ir aš nesijaudinų dėl gerbėjų vyrų ir vaikinų, jų atsiras su laiku“, – įsitikinęs buvo jis.

Naujausios J.Bieberio fotosesijos žurnalui „V“ nuotraukų pamatyti galite paspaudę čia.

VIDEO: Justin Bieber - Fa La La ft. Boyz II Men

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius