-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pozityvi komedija „Aš graži“ gali išprovokuoti pokyčiams: „Išvaizda yra niekas, požiūris yra viskas“

Nuo gegužės 11 d. kino teatruose bus rodoma amerikiečių komedija „Aš graži“. Išvaizda yra niekas, požiūris yra viskas, sako mums pagrindinė filmo herojė, komedijų žvaigždė Amy Schumer.
Amy Schumer komedijoje „Aš graži“
Amy Schumer komedijoje „Aš graži“ / Kadras iš filmo

Kas, jei vieną dieną imtum pasitikėti savimi visu šimtu procentų? Kuo tai galėtų baigtis? Niujorkietei Renė (akt. Amy Schumer) netikėtas nutikimas pakeitė viską – nukritusi nuo treniruoklio ir susitrenkusi galvą ji ima matyti save absoliučia gražuole.

Tas suvokimas jai atveria duris į visai kitokį gyvenimą. Ji išdrįsta pateikti savo gyvenimo aprašymą dėl darbo, apie kurį visada svajojo, sudalyvauja bikini konkurse, pati užkalbina patikusį vyruką, būdama tikra, kad jis nesugebės jai atsispirti. Ir jai visa tai pavyksta!

Juk ne visada išorinis grožis garantuoja asmeninę laimę. Nuo nelaimingos meilės neapsaugotos nei gražuolės manekenės, nei turtingos grožio industrijos paveldėtojos.

Juostoje taip pat vaidina „Oskarų“ nominantė, filmų „Didysis šou meistras“, „Visi pasaulio pinigai“ ir „Mančesteris prie jūros“ aktorė Michelle Williams.

Filmas „Aš graži“ išprovokuos juos sveikiems gyvenimo pokyčiams! Jis puikiai tinka ne tik „mergaičių vakarėliams“, bet ir smagiam vakarui su draugų kompanija ar mylimuoju.

VIDEO: AŠ GRAŽI / I Feel Pretty - anonsas | Kinuose nuo gegužės 11 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius