Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pradėta filmuoti princo Harry ir Meghan Markle meilės istorija: pirmi kadrai iš filmavimo aikštelės

Šią savaitę Kanadoje prasidėjo filmo apie britų princo Harry ir amerikiečių aktorės Meghan Markle meilės istoriją filmavimas ir karališkosios poros gerbėjai gavo pirmą progą pamatyti, kaip atrodo į juos įsikūniję aktoriai.
Pradėta filmuoti princo Harry ir Meghan Markle meilės istorija – juos vaidins Murray Fraseris ir Parisa Fitz-Henley
Pradėta filmuoti princo Harry ir Meghan Markle meilės istorija – juos vaidins Murray Fraseris ir Parisa Fitz-Henley / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Filmo „Harry ir Meghan: karališkoji meilės istorija“ („Harry & Meghan: The Royal Love Story“) filmavimas prasidėjo trečiadienį Vankuveryje, Kanadoje.

Jau anksčiau šį mėnesį buvo paskelbta, kad karališkąją porą vaidins dar mažai žinomi aktoriai britas Murray Fraseris ir Jamaikoje gimusi amerikietė Parisa Fitz-Henley.

Tačiau tik dabar, paparacams padarius nuotraukų iš filmavimo aikštelės, gerbėjai išvydo juos jau savo herojų kailyje.

Šiame filme žadama parodyti princo Harry ir Meghan Markle pažinties bei sužydėjusios meilės istoriją, kartu su sužadėtuvėmis, įvykusiomis Kensingtono rūmuose gaminantis vakarienę. Tiesa, šis JAV televizijos „Lifetime“ filmas kuriamas nebendradarbiaujant su rūmais.

Vankuveryje prasidėjęs filmavimas vėliau persikels ir į Los Andželą.

Kol kas premjeros data dar nėra paskelbta, tačiau manoma, kad ji sutaps su poros vestuvėmis, kurios įvyks gegužės 19-ąją. Tas pats kanalas į TV ekranus buvo perkėlęs ir princo Williamo bei Kate Middleton meilės istoriją, kurios premjera įvyko 11 dienų prieš jų vestuves.

Šis filmas apie princą Harry ir Meghan Markle – ne vienintelis TV projektas, kurį įkvėpė jų meilė. Pirmasis Meghan Markle vyras prodiuseris Trevoras Engelsonas sumanė kurti komišką serialą, kuriame herojai bus išgalvoti, tačiau įkvėpti jo skyrybų su Meghan bei šios santykių su britų princu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius