Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Priklausomybes ir psichologines traumas išsigydyti nusprendusi Sinead O'Connor atideda koncertus

Dainininkė Sinead O’Connor (53 m.) pasiruošusi keisti gyvenimą. Hito „Nothing Compares 2 U“ atlikėja tviteryje pranešė, jog nukeliami jos koncertai, turėję įvykti 2022-aisiais. Taip padaryti privalėjo dėl to, nes moteris nusprendė gydytis psichologines traumas ir priklausomybes, rašo „People“.
Sinead O'Connor
Sinead O'Connor / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Sinead O'Connor

„Kupini traumų buvo pastarieji šešeri metai ir šiemet tai baigėsi, bet dabar prasideda gydymas“, – rašė ji socialiniame tinkle.

S.O’Connor atskleidė, kad šiemet ji neteko brangaus žmogaus. Šis įvykis ją stipriai neigiamai paveikė, dėl ko ji tapo priklausoma nuo kito narkotiko be marichuanos. Pastarąją atlikėja vartoja, kaip pati sakė, „visą gyvenimą“ – 34 metus.

„Užaugau su traumomis ir smurtu. Tada patekau tiesiai į muzikos industriją. Niekada ir neišmokau kaip normaliai gyventi, – rašė ji. – Niekada neskyriau laiko tinkamai pasveikti. Taip pat nebuvau pasiruošusi.“

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Sinead O'Connor
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Sinead O'Connor

Dar 2017-aisiais S.O’Connor dalyvavo laidoje „Dr.Phil“, kurioje kalbėjo apie seksualinį, emocinį ir fizinį smurtą, kurį būdama vaikas patyrė iš motinos.

Moteris pridūrė, kad pastarieji metai jai buvo ne patys geriausi dėl to, kad sunegalavo vienas jos vaikų. 15min primena, kad jų dainininkė turi tris.

Pernai tviteryje S.O’Connor prašė pagalbos padedant surasti jos dingusį sūnų Shane’ą. Po dviejų dienų vaikinas atsirado, skelbė „Irish Central“.

„Jei šį laiką skirsiu gijimui, galėsiu gastroliuoti visą gyvenimą. Jei ne, negalėsiu. Jei žinotumėte, kokius šešerius metus turėjau, suprastumėte, apie ką kalbu. Ir apie tai jums papasakosiu 2022-aisiais“, – tęsė dainininkė.

Kadangi, kaip pati skelbė, iki „2022-ųjų ji negali palikti Airijos“, už jos sienų turėję įvykti koncertai nukeliami, o airiai dainininkės gerbėjai su ja pasimatyti dar suspės – omenyje turima keturis šioje šalyje suplanuotus renginius.

Dainininkė kreipėsi ir į muzikos partnerius, prašydama jų palaikymo šiame jos „žingsnyje link gyvenimo, kuriame aš jaučiuosi laiminga. Kad visi galėtume uždirbti pinigų!!!“

„Jei šis žingsnis reiškia, kad mano karjerai atėjo galas, tebūnie. Kaip sakė Mary Oliver, „Privalau išgelbėti vienintelį gyvenimą, kurį galiu“, – tęsė moteris.

S.O’Connor pranešė ir kai ką labai džiūgaus – netrukus pasirodyti turėtų ir jos naujausias muzikos albumas, o kitų metų birželį išleisti ir jos memuarai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius