-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry atnaujino romaną su buvusia mergina? (nuotraukos)

Princas Harry visada slapukavo apie savo romaną su Chelsy Davy, tačiau panašu, kad jų draugystė vėl iškilo į viešumą. Porelė sekmadienį pasirodė regbio rungtynėse, kuriose žaidė Anglijos ir Australijos komandos.
Princas Haris ir Chelsy Davy
Princas Harry ir Chelsy Davy / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Princas Harry

Iš pradžių susirinkusiųjų į rungtynes dėmesį porelė bandė nukreipti pasisodindami tarp savęs dar vieną draugą. Tačiau vėliau, kai Anglijos komanda ėmė smarkiai atsilikti nuo varžovų, Chelsy persėdo arčiau Harry ir, atrodo, stengėsi bent kiek jį pralinksminti.

Pastaruosius kelis mėnesius princas ir šviesiaplaukė keletą kartų buvo pastebėti drauge ir netilo gandai, kad jie vėl palaiko artimus ryšius. Rugsėjį Chelsy buvo pastebėta dalyvaujanti princo Harry 25-ojo gimtadienio vakarėlyje. Taip pat jie kartu šventė kitą svarbią progą – sėkmingą princo  sraigtasparnio valdymo kursų pabaigą.

Zimbabvėje gimusi Chelsy prieš išsiskyrimą su Harry šių metų sausio pabaigoje draugams teigė, jog nebegali pakelti princo gyvenimo būdo ir atskirai leidžiamo laiko. Tačiau teigiama, kad princas ilgai nepasidavė ir vylėsi susigrąžinti buvusią merginą, su kuria draugavo penkerius metus. Kad Chelsy ir Harry vėl kartu, patvirtino ir merginai artimas šaltinis: „Chelsy buvo įgrisę būti vadinamai princo mergaite, tačiau ji ryžosi atnaujinti santykius, kurie nuolat sulaukia žiniasklaidos dėmesio. Ji nenorėjo grįžti, kol jis neskirs viso dėmesio tik jai.  Taigi porelė buvo sutarusi išsiskirti, kol Chelsy baigs teisės studijas, o Harry – piloto kursus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius